GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Ctaste

Amsterdam

Adres
Amsteldijk 55
1074 HX Amsterdam
+31 (0)20 675 2831
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Drie luxe broodjes en een warm gerecht per persoon in het donker. Let op! Alleen mogelijk op zondag tussen 11:00 en 15:00 uur

Ctaste
Bij Ctaste ervaar je hoe het is te proeven en te beleven in het donker. De ervaring brengt je in een compleet andere wereld! Laat je meenemen door een reis van smaak, geluid en tast. Een avond of middag bij Ctaste begint in de verlichte lounge, waar eerst rustig alles wordt uitgelegd en jij je bijzonderheden kan doorgeven terwijl je geniet van een lekker drankje. Vervolgens heb je de mogelijkheid om je spullen in kluisjes op te bergen zodat je je handen vrij hebt voor deze beleving. Daarna word je begeleid naar de donkere eetzaal, waar je absoluut niets meer ziet.

In het donker word je bijgestaan door de vriendelijke bediening, die zonder licht perfect functioneert. Alle obers hebben namelijk een visuele beperking en weten daarom hoe het is om niets te kunnen zien. Het team van Ctaste bestaat uit vakmensen die dankzij hun beperking garant staan voor een belevenis om nooit te vergeten. Genieten van lekker eten en drinken, zonder iets te kunnen zien: dat is een ervaring die jouw belevenis gegarandeerd in een andere dimensie brengt!

Keuken
Internationaal

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd

Faciliteiten
Airconditioning
Bar
Restaurant

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag vanaf 16:30 uur
Zondag vanaf 11:00 uur

Ctaste Ctaste