GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

De Theeschenkerij

Heemstede

Adres
Ringvaartlaan (op het Landgoed van het Oude Slot)
2103 XP Heemstede
+31 (0)23 5470496
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Lunch voor twee personen, bestaande uit een soepje vooraf, een etagère met mini pistoletjes met wisselende salades en vlees of vis, een potje 'betjeman en barton' thee.

Let op! Telefonisch alleen bereikbaar van maandag t/m vrijdag.

De Theeschenkerij
In de voormalige vrijstaande dienstwoning op het Landgoed van Het Oude Slot in Heemstede vind je De Theeschenkerij. Het interieur van De Theeschenkerij heeft een landelijke en romantische jachtsfeer. Laat je hier verrassen door de bijzondere serviezen, het oude tafelzilver, de vriendelijke bediening, de huisgemaakte lekkernijen en de heerlijke thee van Betjeman en Barton. In de zomermaanden is het natuurlijk goed toeven op de sfeervolle terrassen met haar parasols en comfortabele stoelen met kussens.

Landgoed Het Oude Slot is een landelijke en Bourgondische locatie, waar je je met enige fantasie in de tijd van ridders en jonkvrouwen waant. Het Oude Slot is gebouwd tussen 1250 en 1360 en is diverse keren verwoest. De eerste bewoner van dit slot was Reijnier van Heemstede, die het slot 'leende' van Floris de Vijfde. Hierna hebben diverse adellijke families door de jaren heen het slot nog 'geleend'. Het slot heeft bovendien vele Koninklijke gasten mogen ontvangen.

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Restaurant
Terras
Vergaderfaciliteiten exclusief of gedeeltelijk af te huren

Openingstijden
Dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur

De Theeschenkerij De Theeschenkerij De Theeschenkerij De Theeschenkerij