GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel KOM! (3 sterren)

Sint Maartensdijk

Adres
Markt 58
4695 CH Sint Maartensdijk
+31 (0)166 663000
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting in een standaard kamer

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Hotel KOM! (3 sterren)
In een karakteristiek historisch pand aan de markt van het Zeeuwse Sint Maartensdijk is Hotel KOM! gevestigd. Het pand is smaakvol verbouwd met behoud van de karakteristieke details en opende haar deuren in juni 2009. De moderne tweepersoonskamers zijn met zorg en design ingericht, zonder dat het kil wordt. Met een gezellige lounge, een restaurant en twee terrassen is dit hotel ook een mooie plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke lunch of diner. De eigenaars zijn met recht trots op hun hotel en willen al het moois graag met je delen.

Omgeving
Verschillende fiets- en wandelroutes voeren je door het rustieke polderlandschap van Tholen. Onderweg doemen oude boomdijken, mooie molens en verstilde stadjes voor je op. Natuurliefhebbers kunnen een bezoek aan De Pluimpot niet overslaan. Deze voormalige zeearm ligt net buiten Sint Maartensdijk en is nu een bebost natuurgebied. In 1957 werd De Pluimpot afgedamd in het kader van de Deltawerken. In het voorjaar hebben diverse soorten watervogels, waaronder kluten en strandlopers, hier hun broedplaats. Voor stedelijk vertier kun je een uitstapje maken naar het meer dan 1000 monumenten tellende Middelburg.

Let op! In het weekend heeft Hotel KOM! minder hotelkamers beschikbaar. Wil je graag in het weekend gebruiken van je GiftForYou? Plan dit dan wat verder vooruit. Alleen mogelijk van 1 april t/m 1 oktober. 

Check-in
Vanaf 16.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

Toeristenbelasting
€0,75 per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
Gratis

Huisdieren
€10,- per huisdier per nacht

Faciliteiten
Bibliotheek
Fietsverhuur
Leeshoek
Restaurant
Terras
Wifi

Hotel KOM! (3 sterren) Hotel KOM! (3 sterren) Hotel KOM! (3 sterren) Hotel KOM! (3 sterren) Hotel KOM! (3 sterren) Hotel KOM! (3 sterren) Hotel KOM! (3 sterren) Hotel KOM! (3 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.