GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel-Restaurant De Ziende

Nieuwkoop

Adres
Zuideinde 6
2421 AH Nieuwkoop
+31 (0)172 571761
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

  • Let op! Op basis van beschikbaarheid

Hotel-Restaurant De Ziende
Aan de rand van de rustgevende, prachtige Nieuwkoopse Plassen vind je Hotel-Restaurant de Ziende. Het knusse en kleinschalige hotel biedt de ideale accommodatie om de omgeving van het Groene Hart te ontdekken.

Het hotel beschikt over 5 standaardkamers en twee comfortkamers. Alle kamers zijn voorzien van bed, tv, wekkerradio, gratis WiFi en badkamer met douche en toilet. Voor het ontbijt neem je plaats in het gezellige restaurant, waar je ook terecht kan voor een kopje koffie met wat lekkers, borrel, lunch of diner.  

Omgeving
De Ziende ligt centraal gelegen in het Groene Hart en is daarmee de ideale uitvalsbasis vanwaar je kunt genieten van rust, ruimte en natuur. In deze omgeving kunnen liefhebbers van wandelen, varen en fietsen hun hart ophalen. Fietsen en elektrobootjes zijn tevens te huur via het hotel. Het personeel helpt je graag met het uitzetten van een geschikte route.

Check-in
Vanaf 14.00 uur
Check-out
Maandag t/m vrijdag: voor 10.00 uur
Zaterdag en zondag: voor 11.00 uur 

Faciliteiten
Fietsverhuur
Verhuur elektrobootjes
WiFi

Hotel-Restaurant De Ziende Hotel-Restaurant De Ziende Hotel-Restaurant De Ziende Hotel-Restaurant De Ziende Hotel-Restaurant De Ziende Hotel-Restaurant De Ziende Hotel-Restaurant De Ziende Hotel-Restaurant De Ziende