GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel Eureka (3 sterren)

Epen

Adres
Kaplaan Houbenstraat 4
6285 AB Epen
043-4552120
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Exclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Hotel Eureka (3 sterren)
Hotel Eureka is rustig gelegen in het idyllische dorpje Epen, midden in de groene schelp van het Geuldal. Dit gezellige hotel is de ideale plek voor wandelaars, fietsers en bourgondische rustzoekers. Wandel zeker eens langs de huisjes en boerderijen die in typische vakwerkstijl zijn gebouwd.

Bij Hotel Eureka kan je elke ochtend genieten van een heerlijk ontbijt. Als je in het hotel wilt ontbijten, geef je dit gemakkelijk aan bij aankomst. Zo betaal je nooit voor iets wat je niet van plan bent te gebruiken! ’s Middags zit je heerlijk op het panoramaterras met prachtig uitzicht. Proef een streekbiertje en stil de lekkere trek met een bijpassend hapje. Dineren kan het hotel-restaurant Ristorante Bij Giuseppe, waar het goed vertoeven is in de gezellige ambiance. Kies een van de verfijnde mediterrane gerechten en bestel een heerlijk bijpassend wijntje.

Omgeving
Zet de auto neer op het parkeerterrein van Hotel Eureka en verken de veelzijdige omgeving te voet! In het hotel ontvang je een gratis informatiegids en wandelkaart, zodat je precies weet waar je moet zijn. Volg bijvoorbeeld een van de wandelroutes die voor het hotel beginnen. In het Geuldal kom je langs golvende landschappen van akkers, boomgaarden, weiden en langgerekte hellingbossen. In dit gebied komt plaatselijk een zinkflora voor, zoals onder andere het zinkviooltje. ’s Zomers kan je hier ook zeldzame vlindersoorten zien, zoals het boswitje of de koninginnenpage. Wil je eropuit? Proef de bourgondische sfeer op een terras in de historische stad Maastricht of ga gezellig winkelen in Heerlen of Aken.

Check-in
Vanaf 15.00 uur
Check-out
Voor 10.00 uur

Openingstijden receptie
08.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting
€2,- per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
Gratis parkeergelegenheid

Huisdieren
€10,- per huisdier per nacht (max. twee huisdieren en van tevoren aangeven) 

Faciliteiten
Kluisje
Restaurant
Terras
Fietsverhuur in de buurt
Lectuurtafel met dagbladen en streekinformatie
Bar met biljart 

Hotel Eureka (3 sterren) Hotel Eureka (3 sterren) Hotel Eureka (3 sterren) Hotel Eureka (3 sterren) Hotel Eureka (3 sterren) Hotel Eureka (3 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.