GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel Hoogeveen (3 sterren)

Hoogeveen

Adres
Mathijsenstraat 1
7909 AP Hoogeveen
+31 (0)52 8263303
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Exclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Hotel Hoogeveen (3 sterren)
Hotel Hoogeveen is rustig gelegen aan een vijver, vlakbij het stadscentrum van Hoogeveen. In de omgeving vind je talloze mogelijkheden voor uitstapjes zoals Nationaal Park Dwingelderveld, Wildlands Adventure Zoo Emmen en het pittoreske Giethoorn.

Het hotel beschikt over 40 hotelkamers, waarvan 20 op de begane grond. De kamers zijn allen voorzien van een douche, toilet, televisie, radio, telefoon en draadloos internet. De gehele accommodatie is rookvrij. De Brasserie biedt je een uitgebreide menukaart, maar je kunt hier ook terecht voor een drankje, snelle lunch of een eenvoudig diner. Je kunt ook een avondje actief bezig zijn in het bowlingcentrum met maar liefst tien bowlingbanen.

Omgeving
Het Drentse landschap leent zich uitstekend voor een uitgebreide fietstocht, maar ook in Hoogeveen zelf valt veel te beleven. Wandel langs het langste kunstwerk van Europa: de Cascade. Ga naar Museum De 5000 Morgen, waar het verleden van Hoogeveen in kaart wordt gebracht of bezichtig het huis waar Vincent van Gogh enkele weken logeerde.

Check-in
Vanaf 15.00 uur
Check-out
Voor 10.00 uur

Toeristenbelasting
€2,15 per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
Gratis

Huisdieren
€7,50 per nacht

Faciliteiten
Bowling
Fietsverhuur
Lounge
Nachtportier
Restaurant
Terras
Wi-Fi

Hotel Hoogeveen (3 sterren) Hotel Hoogeveen (3 sterren) Hotel Hoogeveen (3 sterren) Hotel Hoogeveen (3 sterren) Hotel Hoogeveen (3 sterren) Hotel Hoogeveen (3 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.