GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Pannenkoekenhuis de Konijnenberg

Heemstede

Adres
Herenweg 33
2105 MB Heemstede
+31 (0)23 5848096
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een pannenkoek met kaas, spek of naturel per persoon

  • Voor twee personen

Pannenkoekenhuis de Konijnenberg
Hollands genieten doe je bij Pannenkoekenhuis de Konijnenberg in Heemstede. Dit gezellige pannenkoekenhuis is ingericht met typische Hollandse elementen; zowel klassiek oud-Hollands als modern. De naam ‘De Konijnenberg’ is al eeuwen oud. De uitdrukking 'een konijntje vangen' kwam van 'een borreltje drinken' in destijds Herberg d'Konijnenbergh. Sinds 1975 kun je bij De Konijnenberg heerlijke pannenkoeken eten. De pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze gebakken met biologisch meel dat gemalen wordt volgens speciaal recept. Zin in iets anders dan de klassieke pannenkoek? Kies dan voor een pannenkoekenwrap! Naast pannenkoeken geniet je ook van diverse heerlijke specialiteiten zoals saté van de haas of ossenhaaspuntjes in kruidenboter. Ook voor de dessertkaart met heerlijke homemade taartjes en toetjes rij je graag naar dit gezellige restaurant in Heemstede. 

Combineer je bezoek aan De Konijnenberg met een mooie historische wandeling door het Groenendaalse bos of een fietstocht richting de bollenstreek. Voor kinderen zijn er leuke speurtochten beschikbaar. Een echte aanrader!

Let op! Graag telefonisch reserveren.
Vouchers kunnen niet worden ingeleverd op zon- en feestdagen. 

Keuken
Hollands
Pannenkoekenhuis

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd*
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd*

*Graag aangeven bij de reservering.

Faciliteiten
Restaurant
Terras

Openingstijden*
Dagelijks van 12.00 tot 21.00 uur

*De keuken is geopend tot 20.00 uur.

Pannenkoekenhuis de Konijnenberg Pannenkoekenhuis de Konijnenberg Pannenkoekenhuis de Konijnenberg Pannenkoekenhuis de Konijnenberg Pannenkoekenhuis de Konijnenberg Pannenkoekenhuis de Konijnenberg