GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hampshire Hotel – Groningen Centre (3 sterren)

Groningen

Adres
Radesingel 50
9711 EK Groningen
+31 (0)50 316 2955
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Hampshire Hotel – Groningen Centre (3 sterren)
Dit hotel ligt in het centrum van Groningen, op een steenworp afstand van alles wat de stad te bieden heeft zoals het Groninger Museum, cultuur, uitgaan, winkelen en mogelijkheden om sportief bezig te zijn. Je vindt het allemaal in Groningen! Een stad in een natuurrijke omgeving.

Het hotel heeft 77 kamers die allemaal zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, bureau, televisie, telefoon en gratis draadloos internet. De kamers zijn zakelijk ingericht en voorzien van twee single bedden. In het Grand Café kun je terecht voor het ontbijt. Hier kun je tevens genieten van een gratis kopje koffie of thee. Aansluitend vind je de bibliotheek waar je je even kunt terugtrekken met een spannend boek of het laatste nieuws van vandaag kunt doornemen. Een niet onbelangrijk detail: Hampshire Hotel - Groningen Centre is een zogeheten Green Key accommodatie. Het hotel voldoet aan de strengste kwaliteitseisen, bedoeld om natuur en milieu te behouden. Bewust genieten, dus!

Omgeving
Groningen biedt voor iedereen voldoende vertier. Op het gebied van cultuur moet je een bezoek brengen aan het voormalig Goudkantoor op de Grote Markt, de Martinitoren beklimmen en een bezoek brengen aan het Stripmuseum. De uitgaanscultuur van Groningen is gevestigd op en rond de Grote Markt. Ook aan winkels is er geen gebrek in het centrum van deze stad. Tot slot biedt de natuurrijke omgeving van Groningen mogelijkheden tot het maken van lange wandel- en fietstochten. Bezoek hier ook een van de vele borgen van Groningen. Deze voormalige buitenhuizen van de jonkers uit vorige eeuwen doen tegenwoordig vaak dienst als conferentiezaal, trouwlocatie of museum.

Check-in
Vanaf 15.00 uur
Check-out
Voor 12.00 uur

Toeristenbelasting
€3,15 per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
Eigen: €17,- per nacht
In omgeving: €19,- per dag

Huisdieren 
Niet toegestaan

Faciliteiten
Airconditioning
Bibliotheek
Fietsverhuur
Lounge
Zithoek
Fitness
Nachtportier
Wasserette
Wi-Fi
Lift

Hampshire Hotel – Groningen Centre (3 sterren) Hampshire Hotel – Groningen Centre (3 sterren) Hampshire Hotel – Groningen Centre (3 sterren) Hampshire Hotel – Groningen Centre (3 sterren) Hampshire Hotel – Groningen Centre (3 sterren) Hampshire Hotel – Groningen Centre (3 sterren) Hampshire Hotel – Groningen Centre (3 sterren) Hampshire Hotel – Groningen Centre (3 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.