GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel - B&B de Vijverhof

Lochem

Adres
Marinus Naefflaan 11
7241 GC Lochem
+31 (0)573 25 10 24
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Let op! Locatie is t/m 9 maart 2017 gesloten. Vanaf 10 maart 2017 kun je weer bij deze locatie terecht!

Hotel - B&B de Vijverhof
Het charmante Hotel - B&B de Vijverhof ligt in de Gelderse stad Lochem. De Bed & Breakfast is tevens gesitueerd in de Achterhoek, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. De streek kenmerkt zich namelijk door prachtige natuur, heuse kastelen én idyllische landgoederen.

Hotel - B&B de Vijverhof is een knusse Bed & Breakfast in Lochem, waar je van alle gemakken bent voorzien. De slaapkamers zijn uitgerust met een minibar, telefoon, televisie en gratis Wi-Fi. Op de badkamer heb je beschikking over een douche en een toilet. De Bed & Breakfast beschikt niet over een eigen restaurant, maar werkt samen met drie nabijgelegen restaurants. Voor een heerlijk ontbijt ben je in de Bed & Breakfast vanzelfsprekend aan het juiste adres. Neem bij mooi weer plaats op het gezellige terras van Hotel - B&B de Vijverhof.

Omgeving
Hotel - B&B de Vijverhof ligt in Lochem, in de streek de Achterhoek. Deze streek leent zich goed voor een heerlijke wandel- of fietstocht vanwege de mooie natuur, prachtige kastelen en landgoederen. Eenmaal op de sportieve toer is een bezoek aan de plaatselijke golfbaan eveneens een aanrader. Of wat dacht je van het Lochemse sportcenter? Naast een fitnessruimte tref je hier een weldadige sauna én een zonnebank. Winkelliefhebbers wenden zich tot het historische stadscentrum, waar verschillende winkeltjes zijn gesitueerd. Vergeet in Lochem ook niet een bezoek te brengen aan de traditionele Zwiepse Molen.

Check-in
Vanaf 14.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

Toeristenbelasting
€1,80 per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
Gratis

Huisdieren
Niet toegestaan

Faciliteiten
FIetsverhuur
Lounge
Wi-Fi
Terras
Leeshoek
Bibliotheek
Tuin

Hotel - B&B de Vijverhof Hotel - B&B de Vijverhof
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.