GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Huis ten Wolde (4 sterren)

De Bult

Adres
Onderduikersweg 6
8346 KP De Bult
+31 (0)521 535400
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Huis ten Wolde (4 sterren)
Huis ten Wolde ligt in het prachtige natuurrijke De Bult in de kop van Overijssel. De mooie omgeving is goed geschikt voor een heerlijke wandeling of een ontspannende fietstocht. Het hotel biedt verschillende fiets- en wandelkaarten aan waarmee je de route kunt plannen. De Bult ligt slechts enkele kilometers van Steenwijk, waar zich leuke winkels en sfeervolle restaurantjes bevinden. Geniet hier ook eens van een Torenbiertje, een speciaal biertje ter gelegenheid van het 750-jarige bestaan van de stad.

Restaurant
In het restaurant van Huis ten Wolde worden dagelijks heerlijke gerechten uit de streek geserveerd. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een uitgebreid ontbijt of een lunch. Ontspannen een drankje drinken kun je bij de openhaard of in de zomermaanden op het zonneterras.

Let op! De keuken is gesloten op maandag voor lunch en diner. Vanaf dinsdag tot en met zondag is de keuken geopend van 12.00 tot 20.00 uur. De brasserie is daarnaast wel gewoon dagelijks geopend van 08.00 tot 23.00 uur. Gasten met een GiftForYou die graag willen lunchen of dineren op maandag, worden doorverwezen naar een ander restaurant in Steenwijk of het arrangement wordt verplaatst naar een andere dag. 

Check in
Vanaf 15.00 uur
Check out
Voor 11.00 uur 

Toeristenbelasting
€2,- per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
Gratis parkeergelegenheid

Huisdieren
Niet toegestaan

Faciliteiten
Airconditioning
Beautysalon
Binnenzwembad
Fietsverhuur
Kinderspeelhoek
Restaurant
Sauna
Turks stoombad
Terras
Tuin
Whirlpool
Wi-Fi (gratis) 

Routebeschrijving
Vanaf heden is Huis ten Wolde alleen nog via de kortste route bereikbaar, namelijk de inrit van de Onderduikersweg direct naast de snelweg. Navigatie invoeren op huisnummer 5 (bij huisnummer 6 word je de verkeerde kant van de onderduikersweg gestuurd.). Vermijd daarnaast onverharde wegen niet. 

  • Vanaf Zwolle: op de A32 aan het einde van afrit 6 rechtsaf richting Frederiksoord en meteen na ± 10m linksaf de Onderduikersweg op (half-verhard pad).
  • Vanaf Leeuwarden: op de A32 aan het einde van afrit 6 linksaf onder de snelweg door richting Frederiksoord en meteen na ± 10m linksaf de Onderduikersweg op (half-verhard pad).
Huis ten Wolde (4 sterren) Huis ten Wolde (4 sterren) Huis ten Wolde (4 sterren) Huis ten Wolde (4 sterren)