GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Princess Hotel Amersfoort (4 sterren)

Amersfoort

Adres
Stichtse Rotonde 11
3818 GV Amersfoort
+31 (0)33 4679900
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Princess Hotel Amersfoort
Princess Hotel Amersfoort is de perfecte uitvalsbasis als je er een paar dagen tussenuit wilt. Breng een bezoek aan de historische binnenstad, verken per fiets de Utrechtse Heuvelrug, of ga met de kinderen naar Dierenpark Amersfoort.

Princess Hotel Amersfoort ligt in een bosrijke omgeving en beschikt over 94 kamers met badkamer met douche of bad, koffie- en theefaciliteiten, televisie en telefoon. Het restaurant, de bar en de lounge zijn samengevoegd tot één comfortabele ruimte waar een melange van de Europese, Aziatische en Amerikaanse keuken wordt geserveerd terwijl je geniet van lichte jazz en lounge achtergrondmuziek. Daarnaast beschikt het hotel over een koffiehoek, wasserette, gratis parkeergelegenheid en draadloos internet tegen betaling.

Omgeving
In de omgeving zijn talloze fiets- en wandeltochten te maken. Er zijn routes uitgezet in de Eemvallei, Het Gooi, De Gelderse Vallei, de Utrechtse Heuvelrug, het Kromme Rijngebied en rond het Eemmeer en het Nijkerkernauw. Bezoek in de oude Amersfoortse stadskern Museum Flehite, die je een blik gunt in de geschiedenis van de stad, of het Mondriaanhuis, dat het geboortehuis is van schilder Piet Mondriaan en waar zijn werken en ideeën centraal staan. Daarnaast telt het centrum van Amersfoort meer dan 500 winkels voor een dag vol winkelplezier. Vlakbij het hotel ligt Dierenpark Amersfoort, de dierentuin waar iedere maand een ander thema centraal staat.

Check-in
Vanaf 15.00 uur
Check-out
Voor 12.00 uur

Huisdieren 
Honden zijn welkom
Maximaal 2 honden per kamer a €15,- per hond per nacht
Graag aangeven bij je reservering

Faciliteiten
Beautysalon
Kindvriendelijk
Fietsverhuur
Lounge
Restaurant
Rolstoelvriendelijk
Roomservice
Terras
Tuin
Wasserette
Wi-Fi

Princess Hotel Amersfoort (4 sterren) Princess Hotel Amersfoort (4 sterren) Princess Hotel Amersfoort (4 sterren) Princess Hotel Amersfoort (4 sterren) Princess Hotel Amersfoort (4 sterren) Princess Hotel Amersfoort (4 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.