GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Queens City Hotel

Amersfoort

Adres
Groenmarkt 13
3811 CP Amersfoort
+31 (0)33 7539504
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Queens City Hotel
Midden in de binnenstad van Amersfoort, vind je Queens City Hotel. Een gezellig hotel waar je je direct thuisvoelt.

Verwacht geen 5-sterren luxe, maar wel een comfortabele plek die van alle gemakken is voorzien. In het gehele hotel is roken niet toegestaan. Elke kamer heeft een tweepersoonsbed op een slaapvide onder de oude balken van het dak. Hierdoor is er op de “begane grond” van de kamer plek voor een bankje en kan je lekker werken (gratis Wi-Fi) of een boek lezen. Vanuit je raam kijk je naar het gezellige plein vol terrasjes en in het kleine keukentje kun je lekker een kopje koffie of thee zetten. Bij mooi weer kun je genieten van ons dakterras of je kunt gezellig beneden komen zitten om te proeven van de homemade taarten of reserveer van te voren een heerlijke High Tea. Wil je Amersfoort vanaf het water bekijken of met een step de binnenstad verkennen? Vraag dan aan een van onze medewerkers of ze dit voor je kunnen regelen.

Amersfoort
Als je naar Amersfoort komt om de stad te verkennen en lekker te shoppen, dan is Queens de perfecte plek om te logeren. Er is een tal van mooie, historische plekjes om te ontdekken. Slenter heerlijk langs de grachten, de oude stadsmuur en drink een kop koffie op een van de gezellige pleinen. Naast de winkelstraat met de bekende grote ketens, heeft Amersfoort tal van leuke steegjes en zijstraatjes met bijzondere boetiekjes. Loop vooral eens door de Krommestraat, het leukste straatje van Amersfoort. Heb je nog tijd over, dan is het zeker de moeite waard om naar de Eemhaven te lopen. Op het Eemplein is onze Royal Bakery gevestigd. Hier kan je heerlijk ontbijten. En als je wat verder loopt, kom je terecht bij de Nieuwe Stad.

Een plek die continue in beweging is en waar je authentieke winkeltjes, exposities en ambachtelijke bedrijven vindt. Voor ontbijt, lunch en high tea kun je natuurlijk bij ons terecht. En ’s avonds vind je om de hoek genoeg gezellige restaurantjes om een hapje te eten.

Check-in
Tussen 15.30 - 17.00 uur
Bagage kan in overleg eerder afgegeven worden tot 11.00 uur 

Toeristenbelasting
Inclusief

Parkeergelgenheid
€10,- per dag (Parkeergarage Eemplein) 

Huisdieren 
Niet toegestaan

Faciliteiten
Restaurant/Lunchroom
Terras
Wi-Fi

Queens City Hotel Queens City Hotel Queens City Hotel Queens City Hotel Queens City Hotel Queens City Hotel
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.