GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Graffiti Netwerk

Rotterdam

Adres
Op locatie
Rotterdam
+31 (0)10 4622721
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een creatieve workshop waarbij de liefde in beeld wordt gebracht

  • Jullie gezamenlijke kunstwerk neem je na de workshop mee naar huis

  • Voor twee personen

Graffitiworkshop
Graffiti stimuleert het gevoel voor vorm, kleur en creativiteit. De workshops werken dan ook als een bron van inspiratie voor de deelnemers. Afhankelijk van de locate zal er geoefend worden op houten panelen of een canvas werkvlak. Tijdens de workshop leer jehet concept en de technieken van het graffiti spuiten. Je leert alle aspecten en technieken kennen. Graffiti Netwerk zorgt voor alle spuitmaterialen en de beschermende kleding. Uiteraard kun je jouw graffiti kunstwerk naderhand mee naar huis nemen. Tijdens de grafittiworkshop word je ontvangen met een welkomstwoord en een duidelijke uitleg over de veiligheid en het gebruik van de spuitbussen en andere materialen. Wanneer alle deelnemers de beschermende kleding aan hebben ga je aan de slag met de workshop. Je leert de verschillende spuittechnieken, het netjes schrijven van een naam of woord, het maken van gecontroleerde lijnen en vormen, het inkleuren van grote vlakken en het opzetten en uitwerken van letters en 3D. Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt op blanco canvas schilderijen. Na afloop wordt het werk geëvalueerd.

Stencil-art workshop
Door te werken met sjablonen is het mogelijk om snel een visueel en inhoudelijk krachtig beeld neer te zetten. Dit wordt street art of stencil art genoemd. Tijdens de stencil-art workshop hoor je meer over de geschiedenis ervan waarna de mogelijkheden en technieken doorgesproken worden. Na een brainstorm sessie ga je zelf één of meerdere sjablonen maken; de basis van je kunstwerk. Vervolgens ga je aan de slag met het maken van uw kunstwerk op canvas doeken of kartonnen panelen.

Light-painting workshop
De licht graffiti workshop is inspirerend en super gaaf om te doen! Creëer je eigen kunstwerk met licht, bepaal de kleur, grootte en vorm helemaal zelf. Schrijf je naam, trek je eigen silhouet om, geef jezelf vleugels, teken een auto, dier of fantasievorm; met licht graffiti kun je alles maken. Tijdens de licht graffitiworkshop wordt er niet met spuitverf gewerkt maar met licht en sluitertijd. Er komt geen verflucht of verfnevel aan te pas. Het is wel noodzakelijk dat de ruimte waarin de workshop gegeven wordt te verduisteren is.

Openingstijden
Op open workshop dagen, zie data hier

Locatie
De workshops worden iedere keer op een ander adres gegeven. Deze locatie wordt aan je bekend gemaakt na aanmelding via de site.

Graffiti Netwerk Graffiti Netwerk Graffiti Netwerk Graffiti Netwerk Graffiti Netwerk Graffiti Netwerk
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.