GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Kookcollege Martien van Dingenen

Oirschot

Adres
De Loop 2
5688 EW Oirschot
+31 (0) 499 377070
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een kookworkshop incl. een drankje

  • Voor twee personen

Martien van Dingenen
Culinair genieten, samen met vrienden, familie of collega’s exclusieve gerechten bereiden, een ontspannen maar actieve avond in een stijlvolle ambiance. Het Kookcollege van meesterkok Martien van Dingenen combineert al deze elementen in een unieke formule. In het prachtige Brabantse dorp Oirschot verzorgt hij kookcolleges, die in ongedwongen sfeer openen met een aperitief en een hapje. Een avondje uit krijgt bij Kookcollege Martien van Dingenen een bijzonder leerzaam karakter. Een mooie bijkomstigheid: de afwas hoef je niet zelf te doen!

Workshop
Bij Kookcollege Martien van Dingenen geniet je van een culinair viergangendiner waarin je zoveel mogelijk gebruik maakt van streekproducten. Ook is een welkomstdrankje inbegrepen, evenals frisdranken en een kop koffie of thee na afloop van het diner. Tijdens het kookcollege waarin je het diner bereidt, werk je met de allerbeste keukenmaterialen en je leert alles op het gebied van receptuur, ingrediënten en materialen. De door jezelf bereide maaltijd nuttig je gezamenlijk in een sfeervolle ambiance. Gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid gegarandeerd!

Data
Op afspraak

Kookcollege Martien van Dingenen Kookcollege Martien van Dingenen Kookcollege Martien van Dingenen Kookcollege Martien van Dingenen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.