GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Omega Soesterberg Spa en Wellness

Soesterberg

Adres
Frits Koolhovenweg 8
3769 TR Soesterberg
+31 (0)33 4622460
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Toegang tot de sauna voor een dag

  • Voor twee personen

Omega Spa en Wellness (SWG)
Omega Spa en Wellness is hét Total Well Being Center in Nederland met de missie om mensen gezond en gelukkig te laten leven. Als eerste in Nederland integreert Omega Spa en Wellness traditionele saunafaciliteiten met Total Well Being programma’s. Ontspanning, beweging, persoonlijke groei en duurzame verbetering van lifestyle staan daarbij centraal.

Bij Omega Spa en Wellness, prachtig gelegen in het bosrijke Soesterberg, kun je elke dag kiezen of je met of zonder badkleding gebruik wil maken van de faciliteiten. Wij beschikken over twee aparte saunagedeeltes. In de Wellnessvleugel zijn alle faciliteiten voor traditioneel saunabezoek zonder badkleding. In de Spavleugel zijn alle faciliteiten voor gasten die graag met badkleding de sauna willen bezoeken. Intern zijn deze vleugels uiteraard gescheiden zodat je niet ongewenst gasten van de andere vleugel tegenkomt.

Tijdens je dag ontspannen kun je genieten van onder andere een Biosauna, Zoutkristalsauna, grote Panoramasauna, Finse sauna, Stoomcabine, binnen- en buitenzwembad, whirlpools en unieke zwemvijver (check de site voor de verdeling van de faciliteiten). Er zijn mooie rustruimtes en genoeg afkoelmogelijkheden.

Op beautygebied biedt Omega Spa en Wellness een breed scala aan mogelijkheden, met behandelingen van een uur tot een hele dag. Je kunt er terecht voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering, verschillende soorten massages, hand- en voetverzorging, floating cabine en volledige lichaamsbehandelingen. Er zijn zowel arrangementen voor hem als voor haar en er wordt gebruik gemaakt van de hoogwaardige producten van Thalgo. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf worden gereserveerd. Natuurlijk heeft Omega Spa en Wellness ook aan de inwendige mens gedacht. In de verschillende restaurants kun je kiezen voor een klein (tapas) hapje tot een uitgebreide maaltijd. In de koffievallei bij onze entree kun je terecht voor een ambachtelijk kopje koffie of cappuccino, een heerlijke thee of een smakelijk broodje.

Faciliteiten
Sauna's
Binnenzwembad
Turks stoombad
Verwarmd buitenzwembad
Massages
Rustruimte
Gezichtsbehandelingen
Lichaamsbehandelingen
Manicure & pedicure
Harsen
Floaten
Sporten
Restaurants

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 10.00 - 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10.00 - 00.00 uur
Zondag: 10.00 - 23.00 uur

Let op! Avondentree is vanaf 17.00 uur.
De tweede en vierde dinsdag van de maand is het damesdag aan de Wellnesskant (zonder badkleding). De SPA-vleugel (met badkleding) is op deze dagen wel gemengd toegankelijk. Tijdens de schoolvakanties van regio Midden-Nederland vervallen de damesdagen. 

Omega Soesterberg Spa en Wellness Omega Soesterberg Spa en Wellness
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.