GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen

Nijmegen

Adres
Panovenlaan 3
6525 DZ Nijmegen
+31 (0)24 3600303
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Toegang tot de sauna voor een dag

  • Voor twee personen

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen (SWG)
Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen, onderdeel van Select Wellness Group, ligt in een rustieke, bosrijke omgeving en heeft een zeer ruim aanbod aan bad- en saunafaciliteiten. Om te beginnen heb je de keuze uit vijf verschillende sauna's; van een eucalyptus sauna tot een event sauna waar regelmatig opgietingen plaatsvinden en van een kleuren-therapie sauna tot een Finse balkensauna. Verder kun je gebruik maken van stoombaden, een Hammam, infrarood sauna en kruidenbaden. Natuurlijk vind je bij Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen ook diverse afkoelmogelijkheden en kun je ontspannen op een van de terrassen met uitzicht op de prachtige tuin.

De beautysalon van Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen biedt je talloze mogelijkheden, van een mini gezichtsbehandeling tot een uitgebreide algenpakking met massage en van een Hot Stone massage tot een handpakking. Ook beschikt Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen nu over een gespecialiseerde massage afdeling waar ervaren masseurs de meest heerlijke massages aanbieden. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf gereserveerd worden. In de relaxruimte en het restaurant kun je genieten van een ruim assortiment aan eten en drinken. Je kunt hier terecht voor een glas verse vruchtensap, een kop thee of een goed glas wijn vergezeld van een hapje, een lichte lunch of een gezond diner. Ook kun je hiervan genieten aan de openhaard, op het dakterras of in een van de tuinen.

Let op! Het aanmaken van een e-ticket is verplicht! Print jouw ticket en neem deze mee naar de locatie. Zonder e-ticket is toegang niet mogelijk. Heb je een choices/vrije waarde GiftForYou? Kies dan eerst een cadeau, bevestig de locatie op www.giftforyou.nl en print vervolgens jouw e-ticket!

Faciliteiten
Sauna's 
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Turks stoombad
Bubbelbaden
Gezichtsbehandelingen
Ontharen
Pedicure en manicure
Hammam
Massages
Restaurant

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 11.00 – 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 11.00 – 00.00 uur
Zondag: 11.00 – 23.00 uur

Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.