GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Sauna & Beauty Oase

Nederasselt

Adres
Rijksweg 3
6612 AG Nederasselt
+31 (0)24 6221718
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Toegang tot de sauna voor een dag

  • Voor twee personen

Sauna & Beauty Oase (SWG)
In het Land van Maas en Waal, tussen weilanden en boomgaarden, vind je Sauna & Beauty Oase, onderdeel van Select Wellness Group. Het Indonesische woord Senang staat hier centraal; welbehagen en jezelf prettig voelen. Je kunt hier gebruik maken van tal van faciliteiten: ontdek de lavendelsauna, de boomgaardsauna of de infraroodcabine. Verder beschikt Sauna & Beauty Oase over een overkapt buitenzwembad, kruidentempel, whirlpool, Turks stoombad, kleurensauna en een scrubruimte. Bijzonder zijn de twee blokhutsauna's. Een daarvan heeft een temperatuur van 90 graden en hier word je verrast met unieke Löyly-rituelen met onder andere honing, lavendel, ijs of berkentakken. De andere sauna heeft een temperatuur van 100 graden en hier zorgt de open haard voor een aangename droge warmte. Natuurlijk zijn er voldoende afkoelmogelijkheden aanwezig, zoals een koud dompelbad, een neveldouche en een stortdouche.

Op de beautyafdeling kun je terecht voor diverse soorten behandelingen, variërend van een uitgebreide gezichtsbehandeling tot een verzorgde lichaamsbehandeling. Je hebt bovendien een ruime keuze uit massagemogelijkheden; ontspannende massages zoals HotStone massages, bamboo massages en de unieke diamantmassages. Maar ook voor sportmassages kun je bij Sauna & Beauty Oase terecht. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf gereserveerd worden. Een dag ontspannen is niet compleet zonder heerlijk eten. Bij Sauna & Beauty Oase vind je verschillende horecavoorzieningen, een buitenterras grenzend aan een schitterende tuin, een geheel vernieuwde loungeruimte met sfeervolle open haard en natuurlijk het restaurant. Hier kun je genieten van een heerlijk hapje van de kleine kaart, een uitgebreid lunchbuffet of een van de à la carte gerechten.

Let op! Het aanmaken van een e-ticket is verplicht! Print jouw ticket en neem deze mee naar de locatie. Zonder e-ticket is toegang niet mogelijk. Heb je een choices/vrije waarde GiftForYou? Kies dan eerst een cadeau, bevestig de locatie op www.giftforyou.nl en print vervolgens jouw e-ticket!

Faciliteiten
Sauna's
Whirlpool
Zwembad
Stoombad
Diverse andere baden
Diverse rustruimten
Tuin
Gezichtsbehandelingen
Lichaamsbehandelingen
Manicure & pedicure
Massages
Restaurant
Cadeauwinkel

Openingstijden
Dagelijks van 11.00 uur tot 23.30 uur

Sauna & Beauty Oase Sauna & Beauty Oase Sauna & Beauty Oase Sauna & Beauty Oase
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.