GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Sauna Amstelland

Uithoorn

Adres
Sportlaan 66
1421 TE Uithoorn
+31 (0)297 530896
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Toegang tot de sauna

  • Inclusief een rondleiding en gebruik van badjassen en handdoeken

  • Voor twee personen

Sauna Amstelland
Sauna Amstelland is zeven dagen per week geopend voor een dag totale ontspanning. Zowel de inwendige als de uitwendige mens wordt hier volop verwend. Met een eucalyptussauna, Finse buitencabine, dinariumsauna, infraroodsauna, Turks stoombad, binnen en buiten whirlpool, voetenbad, dompelbad, zonnebanken en een binnen- en buitenzwembad is er in Sauna Amstelland geen gebrek aan mogelijkheden voor ontspanning. In de ruime tuin met ligbedden kun je het hele jaar terecht voor ontspanning en om af te koelen tussen de saunagangen door.

Toe aan een gezichtsmassage, manicurebehandeling, modderpakking, complete gezichtsbehandeling of ontspanningsmassage? De beautysalon van Sauna Amstelland biedt volop mogelijkheden. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf gereserveerd worden.

In het restaurant van Sauna Amstelland werkt men dagelijks met dagverse producten van hoge kwaliteit. De menukaart van het restaurant van Sauna Amstelland biedt je een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Daarnaast zijn er ook lekkere aperitiefhapjes en is er een ruime alcoholische en non-alcoholische drankenkaart met gezonde sappen en smoothies.

Faciliteiten
Sauna's
Turks stoombad
Whirlpool
Binnen- en buitenzwembad
Zonnebanken
Tuin met ligbedden
Restaurant
Beautybehandelingen
Massages

Openingstijden
Maandag: 12.00 - 00.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 - 00.00 uur
Zondag: 10.00 - 22.30 uur

Sauna Amstelland Sauna Amstelland Sauna Amstelland Sauna Amstelland
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.