GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Sauna Thermen 5 mei

Leiden

Adres
Telderskade 42-44
2321 TE Leiden
+31 (0)71 5720520
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Toegang tot de sauna

  • Met een kop koffie of thee per persoon

  • Voor twee personen

Sauna Thermen 5 mei
Tijdloos genieten is het streven van Sauna Thermen 5 Mei. Zij nodigen je uit om heerlijk tot rust te komen terwijl je van de vele saunafaciliteiten geniet. Je vindt hier een ruime keuze uit droge sauna's; van een stiltesauna tot een infraroodsauna. Verder kun je ontspannen in de zoutgrot die opgetrokken is uit zoutstenen en een heilzame werking heeft op de luchtwegen. Ook beschikt het complex over een stoomcabine, een caldarium en een Turks stoombad. Natuurlijk vind je bij de saunacabines douchepartijen, dompelbaden, voetenbaden, whirlpools, een ijsgrot, nevelgrot en kun je ontspannen in het binnen- of buitenzwembad.

Naast de saunafaciliteiten kun je ook genieten van een gevarieerd aanbod aan beautybehandelingen. Je kunt hier terecht voor onder andere een gezichtsbehandeling, lichaamspakking, aromamassage of hotstonemassage. Deze behandelingen dragen allemaal bij aan een ontspannen verblijf. Bovendien kun je je huid een bruin kleurtje geven onder een van de zonnebanken. De behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf gereserveerd worden.

Trek gekregen? Dan kun je natuurlijk een hapje eten in het restaurant. Maar ook op een van de terrassen of in de rustruimten kun je gebruik maken van de horecafaciliteiten van Sauna Thermen 5 mei. Elke dag kun je genieten van verse salades, fruitsalades en sandwiches. Ook voor een kopje koffie, een drankje of een uitgebreid diner ben je hier aan het juiste adres.

Faciliteiten
Sauna's
Stoomcabines
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Whirlpools
Gezichtsbehandelingen
Lichaamsbehandelingen
Massages
Zonnestudio
Restaurant

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 11.00 - 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 11.00 - 00.00 uur
Zondag: 11.00 - 23.00 uur

Sauna Thermen 5 mei Sauna Thermen 5 mei Sauna Thermen 5 mei Sauna Thermen 5 mei Sauna Thermen 5 mei Sauna Thermen 5 mei
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.