GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Sauna Thermen Zuidwolde

Zuidwolde

Adres
Ommerweg 47
7921 TB Zuidwolde
+31 (0)528 820333
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Dagentree voor de sauna

  • Inclusief vrij gebruik van douchegel, scrubzout en deelname aan opgietingen

  • Voor twee personen

  • Let op! Vooraf reserveren is noodzakelijk

Sauna Thermen Zuidwolde (SWG) 
Sauna Thermen Zuidwolde ligt in het Drentse deel van het Reestdal. Het is een heerlijke rustgevende sauna met een warme en sfeervolle uitstraling. De sauna-accommodatie is gebouwd in en rondom een klassieke woonboerderij met origineel vlechtwerk. 
 
Er zijn zes verschillende saunacabines en een Turks stoombad. Een echte aanrader is de Grotsauna: je vindt achter in de tuin een waterval met gesteente. Vervolgens kun je afdalen in de grotsauna die een combinatie is van warmte en muziek. Ook fans van houtgestookte sauna's halen hun hart op: er zijn twee 100% houtgestookte cabines. Verder zijn er een Hooibergsauna -waar ook gesproken mag worden- en in de tuin de Ikisauna die door lavastenen warm wordt gehouden. Voor de echte saunaliefhebbers is er de 95 graden Die Hard sauna en voor beginners is er een reguliere sauna. Naast het gebruik van alle saunafaciliteiten kun je je bezoek hier uitbreiden met een ontspannende massage of beautybehandeling. Sauna Thermen Zuidwolde heeft een ruim aanbod en alle behandelingen worden verricht door deskundige masseuses en schoonheidsspecialisten. 
 
Achter Sauna Thermen Zuidwolde ligt een prachtige tuin met vennen en bruggetjes. De tuin is voorzien van nostalgische vennetjes, appelbomen en vele bruggetjes over hetwater. Perfect om er rustig te wandelen en te genieten van de frisse buitenlucht na een rondje sauna. Je kunt er lekker luieren op comfortabele ligbedden en bij zonnig weer hangen er grote Fatboy-hangmatten. Het restaurant van Sauna Thermen Zuidwolde werkt met verse producten. Populair zijn hier de streekgerechten en natuurlijk de huisgemaakte appeltaart voor bij een kopje koffie of thee. Geniet hiervan binnen in het restaurant of neem plaats op het terras met daarbij zwembad, koude douchestraat en whirlpool. 
 
Faciliteiten
Gezichtsbehandelingen
Lichaamsbehandelingen
Massages
Ontharen
Restaurant
Rustruimte
Sauna's
Turks stoombad
Whirlpool 
Zonnebank
Zwembad
 
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 10.00 – 23.00 uur
Zondag: 10.00 – 22.00 uur
 
Sauna Thermen Zuidwolde Sauna Thermen Zuidwolde Sauna Thermen Zuidwolde Sauna Thermen Zuidwolde
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.