GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Thermen Sauna Papendrecht

Papendrecht

Adres
Douwes Dekkerlaan 1a
3351 CH Papendrecht
+31 (0)78 6153736
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Toegang tot de sauna voor een dag

  • Voor twee personen

Thermen Sauna Papendrecht (SWG)
Thermen Sauna Papendrecht, onderdeel van Select Wellness Group, is een met veel creativiteit en modern technisch vernuft ingericht saunacomplex waar je volop van je saunabad kunt genieten.

Tot je beschikking staan onder andere diverse saunacabines, stoombad, infraroodcabine, voetenbad, whirlpool, afkoelmogelijkheden en een schitterend 220 m2 groot zwembad. Bovendien vind je buiten een traditionele Lapse kota, die houtgestookt is. Als je genoten hebt van alle saunafaciliteiten, kunt je nog heerlijk ontspannen in de sfeervolle rustruimtes. Een wandeling door de romantisch aangelegde tuin is ook een ideale manier om even tot rust te komen of af te koelen tussen de saunagangen door.

In de beauty- en zonnestudio kunt je je heerlijk laten verwennen met lichaamspakkingen, een gezichtsmasker of hand- en voetbehandelingen. Natuurlijk kun je ook een paar minuten onder de turbobruiner voor een gezond en zomers kleurtje. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf worden gereserveerd. In de gezellige bar en in het sfeervolle restaurant zal je je snel thuis voelen. Je kunt hier genieten van een breed assortiment aan dranken, een uitgebreide lunch of een smakelijk diner. Natuurlijk kunt je ook een kopje koffie of een goed glas wijn drinken bij de openhaard.

Let op! Het aanmaken van een e-ticket is verplicht! Print jouw ticket en neem deze mee naar de locatie. Zonder e-ticket is toegang niet mogelijk. Heb je een choices/vrije waarde GiftForYou? Kies dan eerst een cadeau, bevestig de locatie op www.giftforyou.nl en print vervolgens jouw e-ticket!

Faciliteiten
Sauna
Stoomcabine
Buitenzwembad
Gezichtsbehandelingen
Lichaamsbehandelingen
Massages
Permanente make-up
Pedicure
Nagelstudio
Zonnecentrum
Rustruimte
Tuin
Terras
Restaurant

Openingstijden
Dagelijks van 10.30 uur tot 23.00 uur

Let op! Elke 2e dinsdag van de maand is het 'badkleding mag dag'.

Thermen Sauna Papendrecht Thermen Sauna Papendrecht Thermen Sauna Papendrecht Thermen Sauna Papendrecht Thermen Sauna Papendrecht Thermen Sauna Papendrecht
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.