GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Thermen Saunastate

Gorredijk

Adres
Stationsweg 94
8401 DT Gorredijk
www.saunastate.nl/reserveren
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Toegang tot de sauna

  • Met een kop koffie of thee per persoon

  • Voor twee personen

Thermen Saunastate
Midden in het mooie Friese landschap ligt net buiten het dorp Gorredijk een grote boerenhofstede van meer dan honderd jaar oud. Tegenwoordig is hier Thermen Saunastate gevestigd. Je vindt hier drie traditionele sauna's met ieder een ander klimaat en een modern stoombad. Bijzonder is verder de originele circuswagen uit 1942 waar een houtgestookte sauna in is gebouwd. Deze staat in de parkachtige tuin van Thermen Saunastate. Ook kun je gaan bubbelen in de whirlpools of genieten van heerlijke aroma's in de kruidenkamer. Het complex beschikt bovendien over een caldarium; een rustgevende ruimte waar warmtegeleiding plaatsvindt via de tegels en waar etherische oliën in de lucht hangen.

In de beautysalon van Thermen Saunastate kun je je laten verwennen met een uitgebreide gezichtsbehandeling, een ontspannende lichaamsmassage of een paraffine handpakking. Maak ook kennis met het Balinese Spa Concept en geniet van een body verwenpeeling of een Balinese Lotus massage. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf gereserveerd worden. Tussen de saunagangen en beautybehandelingen door kun je in het restaurant genieten van een lunch of diner. De kok zorgt wekelijks voor een speciaal 'State-menu'. Daarnaast staat op de kaart voor ieder wat wils en de gerechten worden opgediend in een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Let op! Graag reserveren via http://www.saunastate.nl/reserveren.

Faciliteiten
Sauna's
Bubbelbad
Stoombad
Dompelbaden
Zonneweide
Zonnebank
Restaurant
Leeskamer
Slaap-rustkamer
Massages
Lichaamsbehandelingen
Gezichtsbehandelingen

Openingstijden*
Dagelijks: 10.30 uur - 22.30 uur

*Alleen op oudjaarsdag gesloten

Thermen Saunastate Thermen Saunastate Thermen Saunastate Thermen Saunastate Thermen Saunastate Thermen Saunastate Thermen Saunastate Thermen Saunastate
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.