GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Wellness & Beauty De Woudfennen

Joure

Adres
Woudfennen 10
8503 BA Joure
+31 (0)513 415200
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Toegang tot de sauna voor een dag

  • Voor twee personen

Wellness & Beauty De Woudfennen (SWG)
In het Friese Joure kun je optimaal genieten van de talloze sauna- en badfaciliteiten van Wellness & Beauty De Woudfennen, onderdeel van Select Wellness Group. Het complex beschikt over diverse Finse binnen- en buitensauna's, een Romeinse thermen met stoombad, kruidentempel, whirlpool, infrarood sauna, blokhutsauna, binnen- en buitenzwembad en diverse afkoelmogelijkheden. Ontspanning vind je bovendien in het sanarium, met een specifiek kleurenlichteffect. Tussen de saunagangen door kun je tot rust komen in de fantastische tuin of op een van de zonneterrassen. Het is zelfs mogelijk om te overnachten in Hotel Country Rose.

De Woudfennen beschikt over een beautysalon en een massagesalon. Je kunt hier terecht voor verschillende behandelingen, zoals voetreflexmassage, Hot Stone massages of een ontgiftende lichaamspakking. Ook voor afslankmethodes, gezichtsbehandelingen en manicure of pedicure kun je hier terecht. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf gereserveerd worden. Het complex van Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen beschikt over een gezellig restaurant. Op de uitgebreide menukaart vind je zowel kleine hapjes voor tussendoor als volledige diners. De gerechten worden uitsluitend met verse ingrediënten bereid. In de relaxruimte met open haard kun je ook genieten van een glas verse jus of van een kopje thee.

Faciliteiten
Sauna's
Turks stoombad
Zwembaden
Whirlpool
Rustruimtes
Ruin
Restaurant
Oosters badhuis
Fitness

Openingstijden
Maandag: 10.30 - 22.30 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 23.30 uur
Zondag: 10.30 - 22.30 uur

Let op! Iedere maandag is het damesdag. 
Eens per maand is het badkledingdag. Bekijk de badkledingdagen hier.

Wellness & Beauty De Woudfennen Wellness & Beauty De Woudfennen Wellness & Beauty De Woudfennen Wellness & Beauty De Woudfennen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.