GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Sky Ballonvaarten

Tilburg

Adres
Gilzerbaan 495
5032 VD Tilburg
013 5900692
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een exclusieve ballonvaart van één uur voor één persoon, de ballon is relatief klein (voor acht personen) waardoor je vlucht extra exclusief is

  • Incl. champagneceremonie na de vaart, certificaat, transport terug naar het opstijgveld, verzekeringen en enthousiaste en professionele begeleiding

  • Extra personen bij te boeken

Ligt deze regio niet bij je in de buurt? 
Sky Ballonvaarten is te boeken vanuit bijna 20 regio’s in heel Nederland. In Tilburg bevindt zich het hoofdkantoor, waar vanuit ook opgestegen wordt. Is deze locatie dus net te ver weg voor je? Neem dan contact op met de locatie. Sky Ballonvaarten stijgt gegarandeerd ergens dichter bij huis op! Voor een overzicht van het vaartschema, bezoek de website.

Sky Ballonvaarten
Beleef het wonder! Een ballonvaart is een prachtige belevenis. Door de wind voortgedreven zweef je op verschillende hoogtes over steden en landerijen. Laat je verrassen door een adembenemende ballonvaart bij Sky Ballonvaarten. Al sinds 1984 heeft deze organisatie een passie voor ballonvaarten. De opgedane ervaring en het enthousiasme die stroomt binnen Sky Ballonvaarten laten je een ervaring beleven die je nooit meer vergeet.

Welkom aan boord in dit indrukwekkende voertuig dat je een prachtig panorama biedt vanuit de lucht. Laat je angsten voor hoogtes even achterwege en laat je meenemen door de wondere wereld van de ballonvaart. Bovendien voel je je hoogtevrees niet eens doordat je geen referentie met de aarde meekrijgt. Dankzij het vriendelijke personeel voel je je direct op je gemak. Je maakt kennis met het grondteam en met de piloot voordat je de mand instapt zodat je samen al een band creëert. De piloten van Sky Ballonvaarten zijn geselecteerd op hun sociale vaardigheden, ervaring en vakkundigheid. Je voelt je dus gegarandeerd veilig. Wanneer jij geniet, geniet het team ook!  

Beleef een ongelofelijk avontuur bij Sky Ballonvaarten! Je moet het eens in je leven hebben meegemaakt.

Faciliteiten
Gratis parkeergelegenheid
Professionele begeleiding

Openingstijden
Vooraf reserveren

Sky Ballonvaarten Sky Ballonvaarten Sky Ballonvaarten Sky Ballonvaarten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.