GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Grunn Bier

Groningen

Adres
Bornholmstraat 46
9723 AZ Groningen
+31 (0)50 3183563
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een bierproeverij van vier (speciaal)bieren per persoon

  • Inclusief borrelhapje

  • Voor twee personen

  • Let op! Reserveren is verplicht!

Grunn Bier
In de Groningse bierbrouwerij kun je genieten van traditioneel Groningse bieren. Het assortiment bestaat uit: Bock Bier, Dreidubbel, Goudhaantje, Hail en zegen, Hoagelwit en Rode Hoan. Het Bock Bier is het paradepaartje van de Groningse brouwerij. Het biertje heeft in 2011 een prijs gewonnen in de landelijke smaaktekst “Nederlands beste Bockbier”. Het is een krachtig robijnrood herfstbier. Diverse geroosterde mouten maken dit tot zo’n speciaal biertje. Hou je meer van een fris, romige wit biertje? Dan is de Hoagelwit echt iets voor jou. Deze ‘Weisse’ drink je zonder een schijfje citroen. Tijdens het brouwen worden er geen geur kleur of smaakstoffen toegevoegd en wordt enkel uit verse gerst en tarwemout gebrouwen.

De brouwerij is uitstekend bereikbaar, ook op zaterdag. De haltes (Bronholmstraat/P3) liggen op één minuut lopen van de brouwerij. Parkeren is ook mogelijk, maar we adviseren je om met het openbaar vervoer te komen.

Wil je meedoen aan één van de bierproeverijen of langskomen in het Proeflokaal? Kijk dan voor de optionele data op www.grunnbier.nl. Reserveer voor de gewenste datum via info@grunnbier.nl onder vermelding van je vouchercode en omschrijving. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een bierproeverij ingepland. De deelnemers worden hier per mail over geïnformeerd.

Faciliteiten
Bierbrouwerij
Gratis parkeergelegenheid

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op www.grunnbier.nl.

Grunn Bier Grunn Bier
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.