GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Grand Canal (3 sterren)

Delft

Adres
Breestraat 1
2611 CB Delft
+31 (0)15 2157133
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting in een Comfort tweepersoonskamer

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Grand Canal (3 sterren)
Grand Canal is gevestigd in een monumentaal grachtenpand en ligt direct aan de oudste gracht van Delft: de Oude Delft. De eenvoudige kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon en schrijftafel en sommigen bieden uitzicht op de gracht. In vroegere tijden was in dit pand de stadsgevangenis van Delft gevestigd. Vanuit het hotel ben je in vijf minuten in het centrum van Delft.

Omgeving
Delft is niet alleen bekend om haar Delftsblauwe aardewerk, maar ook vanwege haar rijke historie. In de vele bezienswaardigheden en musea kun je deze historie nog terugvinden. Een voorbeeld hiervan zijn de kogelgaten die achterbleven na de moord op Willem van Oranje in het huidige Museum Het Prinsenhof. Breng ook zeker een bezoek aan de nieuwe kerk waar de leden van het Koninklijk Huis na hun overlijden worden bijgezet in de grafkelder. Kunstliefhebbers mogen een bezoek aan het Vermeercentrum, gewijd aan de 'meester van het licht', niet overslaan.

Check-in
Vanaf 14.00 uur
Check-out 
Voor 11.30 uur

Toeristenbelasting
€2,90 per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
€ 15,00 per auto per dag

Huisdieren
€ 5,00 per huisdier per nacht

Faciliteiten
Wi-Fi (gratis)
Lounge
Wasserette
Kluisjes
Niet-rokers kamers
Roomservice

Grand Canal (3 sterren) Grand Canal (3 sterren) Grand Canal (3 sterren) Grand Canal (3 sterren) Grand Canal (3 sterren) Grand Canal (3 sterren) Grand Canal (3 sterren) Grand Canal (3 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.