GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel Babylon (3 sterren)

Heerhugowaard

Adres
Pannekeet 20
1704 PL Heerhugowaard
+ 31 (0)72 572 39 06
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Eén overnachting

  • Incl. ontbijt

  • Voor twee personen

Het sfeervolle Babylon Hotel ligt in Heerhugowaard. Een prima locatie om de omgeving van Noord-Holland te verkennen. Een dagje shoppen in Amsterdam of Alkmaar behoort ook tot de mogelijkheden.

Het hotel beschikt over 18 smaakvol ingerichte kamers die allen zijn voorzien van een televisie en een badkamer met een douche en toilet. Bovendien heeft u op iedere kamer gratis toegang tot het draadloos internet. In Grand Café restaurant Babylon kunt u dagelijks terecht voor uw ontbijt, lunch, diner of een borrel. Met mooi weer kunt u plaatsnemen op het zonneterras. Houdt u van een dansje? Elke eerste vrijdag van de maand is er in het restaurant een live muziekavond.

Omgeving
De omgeving van Heerhugowaard biedt tal van mogelijkheden voor een uitstapje. In de stad zelf bezichtigt u diverse kerken of drinkt u een drankje op een van de terrassen. Babylon Hotel ligt bovendien op korte afstand van het museum de Broeker Veiling, waar u op leuke wijze kunt zien hoe de boeren vroeger hun waar veilden. In het recreatiegebied Park van Luna in Heerhugowaard vindt u 180 hectare aan bos, weides, strand en water. Heerlijk om te zwemmen en te waterfietsen, maar ook ideaal voor wandelingen en fietstochten. Maak ook een dagtripje naar Alkmaar en bezoek hier de kaasmarkt of ga shoppen in het gezellige centrum van de kaasstad.

Check in: Vanaf 15:00 uur

Check out:  voor 11:00 uur

Toeristenbelasting: Inclusief toeristenbelasting

Parkeergelegenheid: Parkeerplaats aanwezig (Gratis)

Hotel Babylon (3 sterren) Hotel Babylon (3 sterren) Hotel Babylon (3 sterren) Hotel Babylon (3 sterren)