GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel Domspitzen

Köln

Adres
Domstrasse 23-25
D 50668 Köln
+49 (0) 221 99 89 30
DE
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Eén overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

  • In een hotel binnen de Benelux en Duitsland

Alle 30 comfortabele kamers van het hotel zijn voorzien van een televisie, bureau, draadloos internet en een badkamer met bad en/of douche en toilet. U begint uw dag goed met een heerlijk ontbijt in de ontbijtruimte van Hotel Domspitzen. Het hotel beschikt niet over een eigen restaurant, maar in het centrum van de stad vindt u talloze gezellige eetgelegenheden.

Keulen
Het herkenningspunt van Keulen is de Dom van Keulen. Bij een bezoek aan deze stad mag een rondleiding door deze imposante kathedraal dus niet ontbreken. Beklim ook een van de torens en geniet van het indrukwekkende uitzicht. Bezoek de ondergrondse Romeinse tempelruïne onder het Rathuis, ga naar het Farina Haus en ontdek de geschiedenis van het eerste echte parfum of bezoek het Chocolademuseum waar natuurlijk ook volop geproefd kan worden. Bij de vele restaurantjes proeft u lokale Rheinische specialiteiten en geniet u van een echt Kölsch biertje. Natuurliefhebbers halen hun hart op in het uitgestrekte Rheinpark of aan de oevers van de Rijn.

Check in
Vanaf 15.00
Check out
Voor 11.00

Toeristenbelasting
5% van de kamerprijs

Parkeergelegenheid
€10,- per nacht

Huisdieren
Niet toegestaan

Faciliteiten
Kluisjes
Lounge
Nachtportier
Lift
WiFi (gratis)

Hotel Domspitzen Hotel Domspitzen Hotel Domspitzen Hotel Domspitzen Hotel Domspitzen Hotel Domspitzen Hotel Domspitzen Hotel Domspitzen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.