GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel Lumen Zwolle (4 sterren)

Zwolle

Adres
Stadionplein 20
8025 CP Zwolle
+31 (0)88 1471471
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Hotel Lumen Zwolle (4 sterren)
Hotel Lumen Zwolle beschikt over 125 stijlvol ingerichte hotelkamers. Deze zijn standaard voorzien van een zitje, bureau, televisie, telefoon, radio, minibar en een badkamer met een bad en/of douche, toilet, en föhn. Je dag begint goed met een heerlijk ontbijt in Brasserie Equipe van het hotel. Tevens kun je hier terecht voor een lekkere lunch en uitgebreid diner. Daarnaast verhuurt Hotel Lumen Zwolle fietsen om de omgeving te verkennen.

Omgeving
In deze stad vind je een aantal bezienswaardigheden die je zeker gezien moet hebben. Bewonder bijvoorbeeld de beeldende kunst in Museum De Fundatie en bekijk de restanten van de stadsmuur die vroeger de gehele stad ommuurde. Bezichtig ook de Peperbus, een laatgotische toren met bijbehorende basiliek. Bovendien ben je om te winkelen in Zwolle aan het juiste adres. Verken bijvoorbeeld de Diezerstraat met grote modeketens en kleine boetiekjes.

Check-in
Vanaf 14:00 uur
Check-out
Voor 12:00 uur

Toeristenbelasting
€0,60 per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
€7,50 per nacht

Faciliteiten
Nachtportier
Roomservice
Wi-Fi
Lift
Restaurant
Lounge
Rolstoelvriendelijk
Wasserette

Hotel Lumen Zwolle (4 sterren) Hotel Lumen Zwolle (4 sterren) Hotel Lumen Zwolle (4 sterren) Hotel Lumen Zwolle (4 sterren) Hotel Lumen Zwolle (4 sterren) Hotel Lumen Zwolle (4 sterren) Hotel Lumen Zwolle (4 sterren) Hotel Lumen Zwolle (4 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.