GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

De Heer Kocken

Vught

Adres
Taalstraat 173
5261 BD Vught
073 656 9494
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een speciaal GiftForYou zesgangendiner

  • Incl. een prosecco

  • Voor twee personen

  • Niet mogelijk tijdens feestdagen

De Heer Kocken
In 1998 begonnen in Den Bosch en sinds 2000 gevestigd in een prachtig oud pand in Vught: op deze locatie vind je sterrenrestaurant De Heer Kocken, waar je heerlijk kunt eten! De eigenaren John en Kirsty Kocken heten je van harte welkom. Hun droom? Een restaurant waar je je als gast prettig voelt, waar een ontspannen sfeer heerst en waar je puur en (h)eerlijk kunt eten. Deze droom is werkelijkheid geworden, want in 2008 werd De Heer Kocken zelfs bekroond met een ster.

In de keuken werkt een klein team met passie samen om de lekkerste gerechten te creëren. Waar onder meer leerlingen en stagiaires de kans krijgen om het vak te leren. De menukaart bevat gerechten met diverse invloeden uit Japan, Frankrijk en Italië. De wijnkaart bestaat uit topproducten van hoge kwaliteit. Het gaat er bij De Heer Kocken niet zozeer om hoeveel wijnen de kaart beslaat, maar juist om de kwaliteit van het aantal wijnen dat op de kaart staat. Laat je verrassen!

De warme en luxe uitstraling van het interieur maakt je avond compleet. In de zomer geniet je uiteraard lekker op het terras van je diner. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan De Heer Kocken in Vught, je wordt niet teleurgesteld!

Keuken
Frans
Japans
Italiaans
Fusion

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Vegetarische maaltijd

Faciliteiten
Gratis parkeren in de buurt
Binnenplaats
Terras
Rolstoelvriendelijk
Wi-Fi (gratis)

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 17.30 – 22.00 uur

De Heer Kocken
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.