GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Vivendum

Dilsen-Stokkem

Adres
Vissersstraat 2
B 3650 Dilsen-Stokkem
089 57 28 60
BE
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een speciaal GiftForYou viergangendiner

  • Voor twee personen

Vivendum
In het Belgische Dilsen-Stokkem, niet ver van de Nederlandse grens bij Limburg, vind je Vivendum. Dit met een ster bekroonde restaurant staat garant voor een betoverende belevenis. Van een verrukkelijke lunch tot aan een uitgebreid diner; de gerechten smaken niet alleen voortreffelijk, ze presenteren zich ook nog eens als een waar kunstwerk. Op de menukaart staan onder meer gerechten als ‘Anjou duif met Fregula’ en ‘Moscovites met Kaviaar’. Bestel je een ‘Assortiment van Belgische streekkazen’, ga er dan vanuit dat deze is samengesteld door Kaasmeester Peter Verbruggen.

Meer dan tien jaar geleden begon chef-kok Alex Clevers bij Vivendum. Om continu in ontwikkeling te blijven, stelt hij de mening van zijn klanten zeer op prijs. De kans is groot dat hij je persoonlijk vraagt of alles naar wens is. Koken is zijn passie en die beoefent hij dan ook met plezier. Zijn motto (die je duidelijk terug ziet in zijn gerechten): ‘Koken is de kunst van het weglaten.’

De culinaire hoogstand bij Vivendum wordt aangevuld door haar klassieke uitstraling en tegelijkertijd moderne interieur. Treed binnen bij dit restaurant en laat je daarnaast warm onthalen door de professionele, gastvrije bediening. Is het wat warmer buiten? Verplaats je dan gerust naar het mooie terras van het restaurant.

Een middag of avond genieten bij Vivendum is er gegarandeerd een die je niet snel vergeet!

Keuken
Internationaal

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Vegetarische maaltijd

Faciliteiten
Airconditioning
Gratis parkeergelegenheid
Restaurant
Terras

Openingstijden
Maandag, dinsdag, vrijdag en zondag: 12.00 – 13.30 uur
Maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag: 19.00 – 21.30 uur

Let op! Graag van tevoren reserveren. 

Vivendum
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.