GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hampshire Hotel – Delft Centre

Delft

Adres
Koepoortplaats 3
2612 RR Delft
+31 (0)15 2122125
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een driegangendiner

  • Voor twee personen

Hampshire Hotel – Delft Centre
Hampshire Hotel – Delft Centre ligt aan de rand van het centrum van Delft. De Nieuwe Kerk, het Vermeer Centrum en de Koninklijke Porceleyne Fles liggen op loopafstand van dit hotel. In het gezellige hotel-restaurant kun je terecht voor een smakelijke lunch, een uitgebreid diner of een heerlijke high tea. Bij mooi weer kun je een plaatsje opzoeken op het terras aan het water en vanuit de bar van het hotel heb je uitzicht op de Nieuwe Kerk van Delft. Sluit hier je dag in stijl af met een verfrissende versnapering.

Delft staat natuurlijk bekend om het Delfts Blauw. Nog steeds wordt dit wereldberoemde aardewerk volgens eeuwenoude tradities met de hand beschilderd. Je kunt dit mooie handwerk bezichtigen in de Koninklijke Porceleyne Fles. Breng bij je bezoekje aan Delft ook eens een bezoek aan het Vermeer Centrum, ga shoppen in het centrum en pak een terrasje op de markt met uitzicht op de Nieuwe Kerk.

Keuken
Nederlands
Frans

Speciale wensen 
Vegetarische maaltijd 

Faciliteiten
Bar
Restaurant
Lounge
Terras
Fietsverhuur
Rolstoelvriendelijk
Wifi

Openingstijden
Dagelijks geopend

Hampshire Hotel – Delft Centre Hampshire Hotel – Delft Centre Hampshire Hotel – Delft Centre Hampshire Hotel – Delft Centre
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.