GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Queens Royal Bakery

Amersfoort

Adres
Eemplein 79
3812 EA Amersfoort

NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een kopje thee met sweets (tot €10,-)

  • Voor twee personen

  • Let op! Dit arrangement kun je niet meer aanpassen bij de locatie zelf

  • Graag je e-ticket uitgeprint meenemen en via de website reserveren

  • Niet mogelijk in het weekend en maximaal een ticket per reservering inleveren

Queens Royal Bakery
Bij Queens Royal Bakery, gevestigd op het nieuwe en hippe Eemplein in het hart van Amersfoort, naast Museum Kade en misschien wel de mooiste bibliotheek van Nederland, is het absoluut royaal genieten! Fresh & tasty is sinds 2008 het motto van Queens. Lekker genieten van de heerlijke high tea’s, vorstelijke ontbijtjes, huisgemaakte taarten en eigengemaakt biologisch desembrood. De medewerkers van Queens zijn er trots op dat zij alles in eigen huis maken met de beste ingrediënten! Queens wordt inmiddels bezocht door mensen vanuit het hele land en is uitgegroeid tot een must see in Amersfoort. Koppel ook eens een wandeling of een rondvaart aan je uitje.

Queens Royal Bakery is een leuke stadsbakkerij. De menukaart biedt je een diversiteit aan heerlijke Franse, Amerikaanse, Italiaanse, Hollandse (noem een land!) gerechtjes geschikt voor ontbijt, lunch of een late middag snack. Bestel daarbij bijvoorbeeld een heerlijk kopje koffie uit Panama of Parijse thee.

Let op! Check de geldigheid van je e-ticket en reserveer daarna direct online in de agenda van Queens via www.thequeens.info. Kies een locatie en vermeld hierbij welk e-ticket je hebt, de geldigheid en eventuele bijzonderheden (reserveren kan alleen in de agenda en dus niet via de email of telefoon). Het is niet mogelijk om meerdere e-tickets tegelijk in te leveren (ongeacht het aantal personen)! Tevens is het niet mogelijk om je e-ticket in het weekend in te leveren!

Keuken
Internationaal

Speciale wensen* 
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Suiker- en lactosevrij

*Op aanvraag

Faciliteiten
Airconditioning
Terras

Openingstijden
Dagelijks: 09.00 - 17.00 uur

Queens Royal Bakery Queens Royal Bakery Queens Royal Bakery Queens Royal Bakery
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.