GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

De Theeschenkerij

Heemstede

Adres
Ringvaartlaan (op het Landgoed van het Oude Slot)
2103 XP Heemstede
+31 (0)23 5473285
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Lunch voor twee personen, bestaande uit een soep vooraf, een etagère met mini pistoletjes met wisselende salades en vlees of vis. Met een potje 'betjeman en barton' thee.

De Theeschenkerij
In de voormalige vrijstaande dienstwoning op het Landgoed van Het Oude Slot in Heemstede vind je De Theeschenkerij. Het interieur van De Theeschenkerij heeft een landelijke en romantische sfeer. Laat je hier verrassen door de bijzondere serviezen, het oude tafelzilver, de vriendelijke bediening, de huisgemaakte lekkernijen en de heerlijke thee van Betjeman en Barton. In de zomermaanden is het natuurlijk goed toeven op de sfeervolle terrassen met haar parasols en comfortabele stoelen met kussens.

Landgoed Het Oude Slot is een landelijke en Bourgondische locatie, waar je je met enige fantasie in de tijd van ridders en jonkvrouwen waant. Het Oude Slot is gebouwd tussen 1250 en 1360 en is diverse keren verwoest. De eerste bewoner van dit slot was Reijnier van Heemstede, die het slot 'leende' van Floris de Vijfde. Hierna hebben diverse adellijke families door de jaren heen het slot nog 'geleend'. Het slot heeft bovendien vele koninklijke gasten mogen ontvangen.

Let op! Telefonisch alleen bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Graag je e-ticket meenemen naar de locatie! 

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Restaurant
Terras
Vergaderfaciliteiten

Openingstijden
Dagelijks: 11.00 uur - 18.00 uur

De Theeschenkerij De Theeschenkerij De Theeschenkerij De Theeschenkerij
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.