GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Miniworld Rotterdam

Rotterdam

Adres
Weena 745
3013 AL Rotterdam
010-2400501
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Entree tot Miniworld

  • Met een rondleiding achter de schermen van 45 minuten

  • Voor twee personen

Miniworld Rotterdam
Miniworld Rotterdam is een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is. Het is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux, vol met verhalen. Laat je meevoeren in deze wonderlijke wereld. Er is een complete wereld te ontdekken en te beleven. Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden afgewisseld met het op de Rotterdamse haven geïnspireerde hectische haven- en industriegebied. Ontdek ook wereldstad Rotterdam aan de hand van een serie moderne en historische maquettes van deze prachtige stad. Van de Euromast tot aan Hotel New York, de kubuswoningen tot aan de Kuip. Het staat hier allemaal. Een dag duurt hier maar 24 minuten.

Voordat je het weet, wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. Als de dag weer aanbreekt, ontwaken onze ruim 27.000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun ladingen weg, alles lijkt in beweging. Eén ding verandert nooit: het weer is hier altijd prachtig! Miniworld Rotterdam is namelijk een binnenattractie. En ook voor groepsreizen is Miniworld Rotterdam een prima bestemming.

Miniworld Rotterdam is al drie keer verkozen tot Leukste Uitje van Zuid-Holland. Een publieksprijs van de ANWB om trots op te zijn!

Faciliteiten
Invalidentoilet
Airconditioning
Restaurant
Kluisjes

Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag: 12.00 tot 17.00 uur
Zaterdag t/m zondag: 10.00 tot 17.00 uur

In schoolvakanties ruimere openingstijden.
Bezoek de website voor actuele informatie.

Miniworld Rotterdam Miniworld Rotterdam Miniworld Rotterdam Miniworld Rotterdam
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.