GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Rederij Volendam Marken Express

Volendam

Adres
Haven 39
1131 EP Volendam
+31 (0)299 363331
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een retour overtocht met een kopje koffie of thee

  • Met een sleutelhanger van Jan Smit of een magneet van Volendam

  • Voor twee personen

  • Reserveren is niet verplicht

Rederij Volendam Marken Express
Sinds 1933 verzorgt  Marken Express dagelijks de bootdienst tussen Volendam en Marken. Al 80 jaar is dit een unieke beleving van een apart stukje Nederland! Aan boord kan je tijdens de reis genieten van een verscheidenheid aan heerlijkheden. Uiteraard is alles naar vers Volendams recept. Een boottocht vanuit Volendam over de Gouwzee naar Marken duurt circa 30 minuten. Op Marken kan je van boord voor een bezoek aan een klompenmakerij en aan de kaasmakerij de Cheesefactory. Na het bezoek aan Marken vertrekken we iedere 30 à 45 minuten weer terug naar Volendam.

Klompenmakerij
Bij een bezoek aan deze klompenmakerij zie je hoe klompen met de machine worden gemaakt. Naast deze moderne methode is ook de traditionele manier van klompen maken te bezichtigen.

Cheesefactory
Onderga de ultieme kaasbeleving in de Cheese Factory. In de kaasfabriek wordt dagelijks ambachtelijke boerenkaas gemaakt; de enige echte Volendamse kaas! In de fabriek laten kan je kennis maken met het gehele proces van deze heerlijke Volendamse kaas. Van dichtbij zie je welke stappen er nodig zijn om tot één van de lekkerste producten van Nederland te komen.

Faciliteiten
Invalidentoilet (niet op alle schepen)
Bar
Restaurant

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 10.30 - 17.30 uur 

Rederij Volendam Marken Express Rederij Volendam Marken Express Rederij Volendam Marken Express Rederij Volendam Marken Express
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.