GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Boutique Hotel Corona (4 sterren)

Den Haag

Adres
Buitenhof 39-42
2513 AH Den Haag
+31 (0)70 3637930
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting in een deluxe kamer

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Boutique Hotel Corona (4 sterren)
Boutique Hotel Corona is een authentiek hotel, gelegen in hartje centrum van Den Haag. Musea, restaurants, bioscoop, paleizen, de Ridderzaal en de Tweede Kamer en het centraal station liggen op loopafstand van het hotel. Het hotel is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en auto via snelwegen A12, A4, A44 en A13.

Boutique Hotel Corona beschikt over 36 kamers, met elk een eigen karakter, die van alle luxe zijn voorzien. Een betere locatie kun je je niet wensen. Restaurant BIT Grill and Café bevindt zich op twee passen afstand van het regeringscentrum het Binnenhof. In dit restaurant met ongedwongen, intieme sfeer kun je de hele dag vertoeven. Geniet van een smakelijk ontbijt, de lunch en het diner. De setting is al even bijzonder: de onderste verdieping van de drie 17e-eeuwse panden die samen Boutique Hotel Corona vormen.

Omgeving
In de nabije omgeving van Boutique Hotel Corona bevinden zich vele toeristische bezienswaardigheden zoals de Panorama Mesdag, het Binnenhof met de Tweede Kamer en Ridderzaal, het Mauritshuis en het Vredespaleis.

Check-in
Vanaf 14.00 uur
Check-out
Voor 12.00 uur

Toeristenbelasting
€3,30 per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
€25,- per nacht
€3,- per uur in de omgeving

Huisdieren
Niet toegestaan

Faciliteiten
Airconditioning
Fietsverhuur
Lift
Lounge
Nachtportier
Restaurant
Roomservice
Terras
Wi-Fi

Boutique Hotel Corona (4 sterren) Boutique Hotel Corona (4 sterren) Boutique Hotel Corona (4 sterren) Boutique Hotel Corona (4 sterren) Boutique Hotel Corona (4 sterren) Boutique Hotel Corona (4 sterren) Boutique Hotel Corona (4 sterren) Boutique Hotel Corona (4 sterren)