GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Château de Limelette (4 sterren)

Ottignies

Adres
Rue Charles Dubois 87
B 1342 Ottignies
+32 (0) 104 21999
BE
Overzicht | Vorige | Volgende
  • 1x overnachting

  • 1x ontbijt

  • Geldig voor twee personen

De hotelkamers liggen in het oorspronkelijke 19e eeuwse gebouw en zijn ingericht in Anglo-Normandische stijl. Ze vormen een geslaagde combinatie van authentieke charme en modern comfort. Het restaurant Saint-Jean-des-Bois is gevestigd in een charmant prieel dat achter enkele bomen schuilgaat en is in de streek hoog aangeschreven. Voor volledige ontspanning kunt u terecht in Thalgo Limelette, het Wellness center van het hotel.

Omgeving
Château de Limelette ligt verscholen in een prachtig boslandschap. Tijdens een fietstocht of wandeling kunt u hier genieten van de natuur. Ontdek ook de vele attracties en musea in de omgeving. Herbeleef de Slag bij Waterloo op het oorspronkelijke slagveld. Hier komt de geschiedenis tot leven middels een indrukwekkend panorama en een audiovisueel spektakel. Of duik onder in de prehistorische grotten van Haspengouw, die tegenwoordig dienst doen als paddenstoelenkwekerij. Vergeet vooral niet de Abdij van Villers-la-Ville te bezichtigen. De ruïnes van dit voormalige klooster behoren tot het uitzonderlijke erfgoed van Wallonië.

Faciliteiten
Check-in:
vanaf 15.00 uur

Check-out: voor 12.00 uur

Toeristenbelasting: Inclusief toeristenbelasting (€0,75 p.p.p.n).

Parkeergelegenheid: Ja, gratis parkeergelegenheid.

Huisdieren: Nee, niet toegestaan.

Wi-Fi: Gratis beschikbaar.

Château de Limelette (4 sterren) Château de Limelette (4 sterren) Château de Limelette (4 sterren) Château de Limelette (4 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.