GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

De Abdij van Dokkum (4 sterren)

Dokkum

Adres
Markt 30a
9101 LS Dokkum
+31 (0)519 220350
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Eén overnachting

  • Incl. ontbijt

  • Voor twee personen

  • Let op! Niet mogelijk in de maanden juli en augustus in verband met het hoogseizoen

Let op! Vanaf 9 januari 2018 is het niet meer mogelijk om hier je e-ticket te verzilveren! 

De Abdij van Dokkum (4 sterren)
De Abdij van Dokkum is een karakteristiek monumentaal stadshotel in de Friese stad Dokkum. Dit voormalige weeshuis is nu omgetoverd tot een sfeervol hotel. Maak je weekendje weg compleet door een bezoek te brengen aan een van de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog.

De Abdij van Dokkum beschikt over thema-, standaard- en luxe kamers. De verschillende type kamers zijn allemaal voorzien van een televisie, gratis Wi-Fi en hebben een badkamer met een douche en toilet. De kamers in De Abdij van Dokkum zijn in een authentieke stijl gebouwd en bieden uitzicht op historische panden en het gezellige marktplein. Door de monumentale sfeer voel je je al snel thuis in dit hotel.

Restaurant en grandcafé
Ga heerlijk dineren in het restaurant en geniet vervolgens na in het gezellige grand café met regelmatig live muziek. Bij mooi weer kun je goed relaxen op het buitenterras of in de grote tuin.

Omgeving
Toe aan ontspanning? Dan ben je bij De Abdij van Dokkum aan het juiste adres. Dokkum staat bekend als een van de elf Friese steden, daarnaast is dit het meest noordelijke stadje van Nederland. De omgeving van het hotel biedt prachtige fiets- en wandeltochten. Ben je in een artistieke bui? Breng dan een bezoek aan museum het Admiraliteitshuis. Dit streekmuseum ligt in het historische centrum van Dokkum. Bewonder hier onder andere oude gebruiksvoorwerpen, volkskunst en Fries aardewerk. Ook valt er in de omgeving genoeg te beleven. Maak bijvoorbeeld een overtocht naar de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog.

Check-in
Vanaf 15.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

Openingstijden
07.00 – 23.00 uur

Parkeergelegenheid
Gratis

Huisdieren toegestaan
€12,50 per nacht

Faciliteiten
Restaurant
Zithoek
Rolstoelvriendelijk
Terras
Wasserette
Roomservice
Lounge
Tuin
Wifi

De Abdij van Dokkum (4 sterren) De Abdij van Dokkum (4 sterren) De Abdij van Dokkum (4 sterren) De Abdij van Dokkum (4 sterren) De Abdij van Dokkum (4 sterren) De Abdij van Dokkum (4 sterren) De Abdij van Dokkum (4 sterren) De Abdij van Dokkum (4 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.