GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel Villa Ruimzicht (4 sterren)

Doetinchem

Adres
Ruimzichtlaan 150
7001 KG Doetinchem
+31 (0)314 320680
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Hotel Villa Ruimzicht (4 sterren)
Hotel Villa Ruimzicht is gevestigd in een monumentale villa uit 1853 en staat garant voor een unieke belevenis. De kamers zijn uniek ingericht naar de zes thema’s Romantiek, Business: B2B, Lifestyle, Waterpret, Beeld en geluid en Zorg. Deze luxe kamers zijn uitgevoerd naar een tijdloos Nederlands ontwerp. In het eigentijdse restaurant Take Your Time geniet je van originele gerechten in een bijzondere ambiance. Eigenzinnig dineren kan in BITES, Shared Dining. De gerechten die hier geserveerd worden zijn iets groter dan een voorgerecht.

Omgeving
De provincie Gelderland staat bekend als een waar fiets- en wandelparadijs. Trek er dus op uit en ontdek de prachtige Gelderse bossen. Op loopafstand van het hotel vind je het centrum van Doetinchem. Hier kun je onder andere een bezoek brengen aan het Stadsmuseum en de stad- en streekhistorie van Doetinchem ontdekken. Binnen een half uurtje bereik je ook de steden Zutphen en Arnhem. Hier kun je uitgebreid gaan winkelen of cultuur snuiven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Openluchtmuseum in Arnhem of maak een stadswandeling door de Hanzestad Zutphen.

Check-in
Vanaf 15.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

Toeristenbelasting
Inclusief

Parkeergelegenheid
Gratis parkeergelegenheid

Huisdieren
Niet toegestaan

Faciliteiten
Invalidentoilet
Bar
Restaurant
Roomservice
Lift
Terras
Fiets- en Vespaverhuur
WiFi

Hotel Villa Ruimzicht (4 sterren) Hotel Villa Ruimzicht (4 sterren) Hotel Villa Ruimzicht (4 sterren) Hotel Villa Ruimzicht (4 sterren)