GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel Villa Ruimzicht (4 sterren)

Doetinchem

Adres
Ruimzichtlaan 150
7001 KG Doetinchem
+31 (0)314 320680
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Let op! Vanaf 24 januari 2018 is het niet meer mogelijk om hier je e-ticket te verzilveren! 

Hotel Villa Ruimzicht (4 sterren)
Hotel Villa Ruimzicht is gevestigd in een monumentale villa uit 1853 en staat garant voor een unieke belevenis. Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staan overal Auping boxsprings en is er een digitaal verlichtingssysteem. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval. Doe vooral je ogen niet dicht! De verschillende kamer types maakt overnachten bij Villa Ruimzicht helemaal uniek!  Kies voor een Lifestyle kamer, Waterpret kamer of Romantische kamer.

Het restaurant is het domein van chef Bjorn Massop. Zijn verrassingsmenu’s gaan met de seizoenen mee en hebben door fervent gebruik van Achterhoekse producten een regionaal karakter. 'BAR & BITES' is een ontmoetingsplek bij uitstek.

De belevenis van GiftForYou geldt voor een Lifestyle kamer. De kamers zijn tegen een toeslag te upgraden naar een Waterpret of Romantische kamer.

Omgeving
De provincie Gelderland staat bekend als een waar fiets- en wandelparadijs. Trek er dus op uit en ontdek de prachtige Gelderse bossen. Op loopafstand van het hotel vind je het centrum van Doetinchem. Hier kun je onder andere een bezoek brengen aan het Stadsmuseum en de stad- en streekhistorie van Doetinchem ontdekken. Binnen een half uurtje bereik je ook de steden Zutphen en Arnhem. Hier kun je uitgebreid gaan winkelen of cultuur snuiven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Openluchtmuseum in Arnhem of maak een stadswandeling door de Hanzestad Zutphen.

Check-in
Vanaf 15.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

Toeristenbelasting
Inclusief

Parkeergelegenheid
Gratis parkeergelegenheid

Huisdieren
Niet toegestaan

Faciliteiten
Invalidentoilet
Bar
Restaurant
Roomservice
Lift
Terras
Fiets- en Vespaverhuur
Wifi

Hotel Villa Ruimzicht (4 sterren) Hotel Villa Ruimzicht (4 sterren) Hotel Villa Ruimzicht (4 sterren) Hotel Villa Ruimzicht (4 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.