GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Mansion Hotel Bos en Ven (4 sterren)

Oisterwijk

Adres
Klompven 26
5062 AK Oisterwijk
+31 (0) 13 5288856
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • 1x overnachting

  • 1x ontbijt

  • Geldig voor twee personen

Mansion Hotel Bos en Ven
Mansion Hotel Bos en Ven is een stijlvol en luxe hotel met in de directe omgeving veel mogelijkheden voor uitstapjes. Door het gebruik van typische stijlelementen heeft elke kamer een eigen karakter. Vanuit je kamer kijk je uit op de rustieke en natuurrijke omgeving. In het romantische restaurant kun je genieten van heerlijke gerechten met elk seizoen een culinair thema. Het hotel beschikt bovendien over een intiem, maar luxe saunacomplex. Hier kun je heerlijk ontspannen in de Finse sauna, het Turks stoombad of in de hot whirlpool. Om een lekker vakantiekleurtje op te doen, is er verder een snelbruiner.

Omgeving
Oisterwijk wordt ook wel de parel van Brabant genoemd, vanwege haar uitgestrekte bossen en betoverend mooie vennen met 's zomers wilde roze waterlelies. Maar ook het pittoreske dorpje zelf bruist van de gezelligheid. Het enorme aanbod aan winkels, terrasjes en recreatiemogelijkheden maken Oisterwijk een bezoek meer dan waard. Bij de receptie van het hotel kun je bovendien gratis diverse fiets- en wandelroutes verkrijgen. Voor meer cultuur en winkelplezier kun je uitwijken naar de stad Tilburg.

Check-in: vanaf 15.00 uur
Check-out: voor 10.00 uur

Toeristenbelasting
€ 2,55 per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
Ja, gratis parkeergelegenheid

Huisdieren
Nee, niet toegestaan

Wi-Fi
Gratis

Mansion Hotel Bos en Ven (4 sterren) Mansion Hotel Bos en Ven (4 sterren) Mansion Hotel Bos en Ven (4 sterren) Mansion Hotel Bos en Ven (4 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.