GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel Restaurant De Smittenberg (2 sterren)

Beekbergen

Adres
Arnhemseweg 537
7361 CJ Beekbergen
055 5061331
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Twee heerlijke overnachtingen

  • Incl. twee keer een lekker ontbijt

  • Voor twee personen

Hotel Restaurant De Smittenberg
Hotel De Smittenberg ligt op de mooie Veluwe aan de rand van het gezellige vakantiedorpje Beekbergen. In de omgeving van dit hotel vind je talloze nationale parken, musea, dierenparken en pretparken. Wie van fietsen en wandelen houdt, zit ook zeker op de juiste plek.
De kamers van Hotel De Smittenberg zijn ingericht met een bureau, televisie en badkamer met een bad, toilet en wastafel. Voor het diner kun je aanschuiven in het restaurant. Hier worden diverse seizoensspecialiteiten en gerechten van de kaart geserveerd. Bij lekker weer neem je plaats op het terras van het hotel. Om het jezelf extra gemakkelijk te maken, kun je ook gebruik maken van de roomservice.

Omgeving
Het gezellige vakantiedorp Beekbergen ligt op de mooie Veluwe. Wie van fietsen en wandelen houdt, is hier op de juiste plek. Fiets of wandel over de Veluwe of maak een tocht naar een van de omliggende dorpen. Op de Veluwe ligt ook het bekende Kröller-Müller Museum. De verzameling van dit museum bevat onder andere werken van Vincent van Gogh, George Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. In de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum zie je een overzicht van de ontwikkelingen in de beeldhouwkunst vanaf de 19e eeuw tot heden. In Apeldoorn en Arnhem kun je een gezellig dagje winkelen. Je vindt in beide steden zowel de grote ketens als de kleinere speciaalzaakjes. Ook ’s avonds vermaak je je in deze steden goed. Je vindt hier verschillende restaurants, cafés, discotheken, theaters en bioscopen. Een verblijf in Hotel De Smittenberg staat garant voor een plezierige tijd met diverse mogelijkheden.

Check in
Vanaf 14.00 uur
Check out
Voor 11.00 uur

Faciliteiten
Restaurant
Terras
Zithoek
Leeshoek
Lounge
Wi-Fi
Kranten op de leestafel

Toeristenbelasting
€2,- per persoon per nacht

Huisdieren
Ja, €10,- per nacht

Hotel Restaurant De Smittenberg (2 sterren) Hotel Restaurant De Smittenberg (2 sterren) Hotel Restaurant De Smittenberg (2 sterren) Hotel Restaurant De Smittenberg (2 sterren) Hotel Restaurant De Smittenberg (2 sterren) Hotel Restaurant De Smittenberg (2 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.