GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Logis Hotel Restaurant de Bokkepruik (3 sterren)

Hardenberg

Adres
Hessenweg 7
7771 CH Hardenberg
+31 (0)523 261504
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Twee overnachtingen

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

  • Let op! Aankomst alleen mogelijk op vrijdag

Logis Hotel Restaurant de Bokkepruik (3 sterren)
Het 3-sterren Logis Hotel Restaurant De Bokkepruik ligt in het centrum van Hardenberg in de provincie Overijssel. Ontdek de bezienswaardigheden in deze stad en maak een lange wandeling over de Sallandse Heuvelrug of door de bossen van het Overijsselse Vechtdal.

Logis Hotel Restaurant De Bokkepruik beschikt over 23 hotelkamers die standaard zijn voorzien van een televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met een bad en/of douche en toilet. ’s Ochtends geniet je van een smakelijk ontbijt in het restaurant van het hotel. Ook ’s middags en ‘s avonds proef je hier de culinaire hoogstandjes van de chef. Dit restaurant heeft zelfs een Michelin-ster mogen ontvangen. Kom tussen de uitstapjes in de omgeving even terug in naar het hotel om de lekkere lunchbroodjes en salades te proeven in het Lounge-Café en sluit ook de avond hier af met een goed glas wijn.

Omgeving
In de binnenstad van Hardenberg slaan de winkelliefhebbers hun slag in de vele winkels. In de grote winkelketens en boetiekjes in de Voorstraat, de markt en het Oosteinde kun je zeker slagen. In het centrum van de stad vind je HistorieKamer Hardenberg. In dit museum kijk je terug op de 20e eeuw. Hotel Restaurant De Bokkepruik ligt op steenworp afstand van een prachtig stukje natuur van het Overijsselse Vechtdal en de Sallandse Heuvelrug. Trek eropuit en maak een lange fiets- of wandeltocht door de omgeving. Vul dan ook een mand met lekkere hapjes en geniet van een smakelijke lunch en het uitzicht tijdens een picknick. Ben je met kinderen op vakantie? Neem ze dan een dagje mee naar Attractiepark Slagharen. Spring in de achtbaan en maak een wervelende rit of woon een spectaculaire show bij.

Check-in
Vanaf 14.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

Toeristenbelasting
€0,85 per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
Gratis

Huisdieren
Nee

Faciliteiten
Computerterminal
Lift
Lounge
(Sterren)restaurant
Terras
Tuin
Wi-Fi

Logis Hotel Restaurant de Bokkepruik (3 sterren) Logis Hotel Restaurant de Bokkepruik (3 sterren) Logis Hotel Restaurant de Bokkepruik (3 sterren) Logis Hotel Restaurant de Bokkepruik (3 sterren) Logis Hotel Restaurant de Bokkepruik (3 sterren) Logis Hotel Restaurant de Bokkepruik (3 sterren) Logis Hotel Restaurant de Bokkepruik (3 sterren) Logis Hotel Restaurant de Bokkepruik (3 sterren)