GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Rubens Proeflokaal

Utrecht

Adres
Nieuwegracht 197
3512 LN Utrecht
+31 (0)6 50665135
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Vijf proefglazen per persoon inclusief lekkere kazen

  • Voor twee personen

  • Let op! Reserveren is verplicht

Rubens Proeflokaal
Aan de Utrechtse Nieuwegracht bevindt zich Rubens Proeflokaal. Hier komt men om te genieten van heerlijke en bijzondere wijnen in een gezellige ambiance.

Hier wordt een twintigtal wijnen en whisky's geschonken waarvan je tijdens een leuke proeverij uitleg krijgt over alle aspecten van het proeven, bereidingswijze, herkomst en tradities. Ook vind je hier de lekkerste port, jenever, bieren, Hollands gedistilleerd, cognac en champagne. In het kleine proeflokaal ben je in de bekwame handen die je zullen laten genieten van deze uiteenlopende en heerlijke dranken. Ontdek hier je favoriete wijn of whisky en leer deze onderscheiden van andere wijnen en whisky's. Leerzaam en gezellig!

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag dient Rubens Proeflokaal als café voor iedereen die lekker wil genieten van het weekend onder het genot van een drankje. Een goed glas wijn en de gezellige ambiance zorgen ervoor dat het café zo geliefd is in Utrecht.

Let op! Reserveren is noodzakelijk. Op die manier hebben de medewerkers van Rubens Proeflokaal alle tijd om je de aandacht te geven die jij verdient.

Faciliteiten
Bar
Café
Proeverijen

Openingstijden
Donderdag t/m zaterdag: 16.00 - 00.00 uur
Zondag: 15.00 - 20.00 uur

Rubens Proeflokaal Rubens Proeflokaal Rubens Proeflokaal Rubens Proeflokaal
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.