GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Wijngaard Aan de Breede Beek

Nijkerk

Adres
Slichtenhorsterweg 69
3862 NP Nijkerk
+31 (0)6 – 44038128
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Unieke wijnproeverij voor twee personen

Hier vindt u wijnen van verschillende druivenrassen die speciaal ontwikkeld zijn om in het Nederlandse klimaat te kunnen telen en wijn van te kunnen maken. De rassen die zijn aangeplant zijn Regent en Cabernet Cortis voor de rode wijn. Voor de witte wijn zijn er 4 rassen beschikbaar: Muscaris, Muscat Blanc, Solaris en Johanniter. Bij Wijngaard Aan de Breede Beek kunt u terecht voor rondleidingen, wijnproeverijen en cadeaus. Geniet bij Wijngaard Aan de Breede Beek van al het goede wat het land geeft: wijn!

Belevenis
U krijgt een rondleiding door de wijngaard waarbij u meer te horen krijgt over de wijngaard en natuurlijk over de wijn die er gemaakt wordt. U wordt uitgenodigd een kijkje te nemen in de wereld van de Nederlandse wijn en deze wijngaard in het bijzonder. Na afloop wordt u in de proeverij uitgenodigd om enkele van deze Nederlandse wijnen te proeven. U zal de hoge kwaliteit van deze Nederlandse wijnen zelf beleven én waarderen!

Faciliteiten
Wijngaard
Terras

Openingstijden
Op afspraak

Wijngaard Aan de Breede Beek Wijngaard Aan de Breede Beek Wijngaard Aan de Breede Beek Wijngaard Aan de Breede Beek Wijngaard Aan de Breede Beek Wijngaard Aan de Breede Beek
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.