GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Wijnkoperij De Steenen Camer

Huizen

Adres
Langestraat 22
1271 RB Huizen
+31 (0)35 5239670
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een unieke wijnproeverij

  • Voor twee personen

Wijnkoperij De Steenen Camer
Bij Wijnkoperij De Steenen Camer kun je terecht voor gezellige wijnproeverijen op sfeervolle locaties in Huizen en omstreken. Deze Wijnkoperij deelt de passie voor wijnen. Dit is dan ook het uitgangspunt in het aanbod van wijn en wijnactiviteiten. Het exclusieve wijnaanbod, rechtstreekse import, direct persoonlijk contact, eigen logistieke afhandeling en vooral veel enthousiasme maakt Wijnkoperij De Steenen Camer tot een ware belevenis waar je als wijnliefhebber geweest moet zijn.

Belevenis
Bij dit arrangement word je uitgenodigd voor een compleet verzorgde, informele proeverij van 20 tot 25 wijnen uit diverse landen en streken. Geniet van mousserende, witte, rode, rosé en dessertwijnen van veelal milieubewuste en biologische teelt. Om het geheel compleet te maken geniet je hierbij van de nodige hapjes en kaas. Je krijgt tijdens deze proeverij op papier uitleg en informatie over alle wijnen. Er is tevens een vinoloog aanwezig voor alle vragen over wijn en spijscombinaties.

Let op! De proeverij gaat door op het moment dat meerdere mensen zich aangemeld hebben. Houd hier rekening mee wanneer je reserveert. 

Faciliteiten
Gratis parkeren

Openingstijden
Op afspraak

Wijnkoperij De Steenen Camer Wijnkoperij De Steenen Camer Wijnkoperij De Steenen Camer Wijnkoperij De Steenen Camer
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.