GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

De Taart van Tonny (Leeuwarden)

Leeuwarden

Adres
Oostersingel 6
8921 GA Leeuwarden
+31 (0)58 8445159
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een uitgebreide high tea

  • Bestaande uit Petit fours/ petit glaces, brownies met hazelnoot/chocoladecake, bonbons, lepelgebak, scones met jam en cream, diverse soorten sandwiches (bijv. met vis, vlees en kaas), kleine broodjes, diverse soorten thee en koffie

  • Voor twee personen

De Taart van Tonny
Aan de Oostersingel 6 in Leeuwarden bevindt zich het kloppende hart van De Taart van Tonny. In deze gezellige bakkerij en workshopruimte worden de meest heerlijke taarten en gebak gemaakt. Veelzijdigheid van taarten is de veelzijdigheid van ondernemen en met die gedachten doet De taart van Tonny de uiterste best om zich in veelzijdigheid te onderscheiden.

De taart van Tonny levert taarten en gebak aan particulieren, bedrijven en horecagelegenheden. Op maat gemaakt en naar eigen fantasie. In de workshopruimte worden verschillende workshop gegeven waaronder taart- en banketworkshops, maar bijvoorbeeld ook workshops op het gebied van koken en tapas. Met recht een heerlijke plaats om taarten te proeven of zelf te maken!

Kijk voor meer informatie op de website van De Taart van Tonny. 

Let op! Reserveren is verplicht! 

Keuken
Bakkerij

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Bakkerij
Workshops

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag: 08.00 - 17.00 uur 

De Taart van Tonny (Leeuwarden) De Taart van Tonny (Leeuwarden) De Taart van Tonny (Leeuwarden) De Taart van Tonny (Leeuwarden)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.