GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Il Tartufo Delft

Delft

Adres
Minderbroerstraat 2
2612 BM Delft
+31 (0)152143577
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een uitgebreide lunch voor twee personen bestaande uit een heerlijke Antipasto Misto (vegetarisch of met vlees) en een pastagerecht (vegetarisch of met vlees).

  • Let op: graag reserveren via de mail en de vouchercode vermelden. Ontvang je geen bevestiging dan is de reservering niet mogelijk.

Il Tartufo
In het Zuid-Hollandse Delft waan je je in het ware Italië. Bij Il Tartufo kun je terecht voor ambachtelijke specialiteiten en wijnen uit de verschillende streken van Italië, allemaal afkomstig van kleine familiebedrijven die trouw zijn gebleven aan hun streek, cultuur en traditie. Hier worden wekelijkse producten rechtstreeks uit alle streken van Italië in Nederland ingevoerd. Ook groenten en fruit (onbespoten en seizoensgebonden) worden wekelijkse ingevoerd. Met een assortiment van meer dan 500 artikelen is Il Tartufo een van de grootste Italiaanse delicatessenwinkels van Nederland. In de keuken worden dagelijks meerdere verse gerechten bereid zoals verschillende soorten antipasti, pastagerechten en vleesgerechten.

Keuken
Italiaans

Speciale wensen
Gluten vrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Airconditioning
Terras

Openingstijden
Maandag van 12:00 tot 19:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 19:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

Let op: graag reserveren uitsluitend via de mail met vermelding van je vouchercode. Ontvang je geen bevestiging dan is de reservering helaas niet mogelijk.

Il Tartufo Delft Il Tartufo Delft
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.