GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Thermen Sauna Suomi

Hoorn

Adres
Holenweg 6
1624 PB Hoorn
+31 (0)229 214882
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Sauna entree vanaf 18.00 uur

  • Voor twee personen

Thermen Sauna Suomi
Thermen Sauna Suomi is al ruim 40 jaar een begrip in West-Friesland en Noord-Holland. De vaste gasten waarderen de persoonlijke benadering en de vriendelijke, informele sfeer. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt bij Suomi. De langdurige ervaring staat garant voor professionele begeleiding en deskundig toezicht. De medewerkers van Suomi zijn gediplomeerd op diverse terreinen. Veiligheid en hygiëne staan hoog in het vaandel bij Thermen Sauna Suomi. 

Meerdere keren per dag verrast Suomi haar gasten met een Fins opgietritueel, Löyly genaamd. In de cabine wordt water of ijs met etherische olie op de hete stenen van de saunakachel gegoten. De löylymeester(es) gaat vervolgens over tot een speciale ‘wappersessie' met een handdoek. Hierdoor wordt de lucht in de sauna cabine verspreid over alle gasten. Dit opgietritueel dat meerdere malen per dag plaats vindt, is een ware beleving voor elke saunaganger.

De vakmensen van Suomi werken met gerenommeerde merken en producten en hebben intensieve trainingen ondergaan waardoor zij garant staan voor een kwalitatieve beautybehandeling. Maak je keuze uit het gevarieerde aanbod aan beautybehandelingen en ervaar het genot van weldaad en ontspanning voor lichaam en geest. Van gezichtbehandeling tot massage, maar ook voor bodypakkingen, ontharen, manicure en pedicure kun je bij Suomi terecht. Deze behandelingen zijn niet ingegrepen maar kunnen tijdens de reservering bijgeboekt worden.

Voor een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of hapje tussendoor kun je plaatsnemen in het restaurant van het saunacomplex. Natuurlijk kun je ook even ontspannen in een van de rustruimtes met een glas verse jus d'orange, kopje thee of glaasje wijn.

Faciliteiten
Rozen stilte - saunacabine
Sauna cabine met Löyly (Fins opgietritueel)
Infrarood sauna
Tuli-sauna (houtgestookt)
Zoutsteen sauna
Buiten en binnen afkoelfaciliteiten met o.a. neveldouche
Stoombad met sterrenhemel
Dompelbad
IJsgrot 5-10°C
Buitenbad 27°C met jetstream
Binnenbad 34°C met whirlpool
Hot whirlpool 39°C
Kruidentempel 39°C
Voetenbad 39°C
Scrubruimte
Drie Rustruimten
Rokersserre: het hele complex is rookvrij, echter voor de rokende gasten is er een gezellige rokersserre gemaakt met mechanische afzuiging
Bar en restaurant
Tuin met zonneterras
Beautybehandelingen

Openingstijden*
Dagelijks: 11.00 - 23.00 uur

*Dinsdag is damesdag

Thermen Sauna Suomi Thermen Sauna Suomi Thermen Sauna Suomi Thermen Sauna Suomi Thermen Sauna Suomi Thermen Sauna Suomi
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.