GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

De Bonte Wever

Assen

Adres
Stadsbroek 17
9405 BK Assen
+31 (0)592 356000
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een uitgebreide zondagsbrunch

  • Bestaande uit koffie, thee, vruchtensappen, (karne)melk, diverse warme en koude gerechten, hapjes, kindergerechten en een overheerlijk dessertbuffet

  • Voor twee personen

Buffetrestaurant De Bonte Wever
Laat je verrassen door de sfeervolle omgeving en geniet tijdens ons uitgebreide lunchbuffet van een ruime keus aan diverse soorten brood, beleg, warme gerechten, verse salades, vers fruit, yoghurt en meer.

Zondagsbrunch De Bonte Wever
Begin je zondag met een heerlijk uitgebreide brunch samen met familie of vrienden. De Bonte Wever zorgt voor een ruime keus aan warme en koude gerechten, hapjes, kindergerechten en een overheerlijk dessertbuffet. Daarnaast geniet je van heerlijke koffie, thee, diverse vruchtensappen, melk of karnemelk. Voor kinderen is er genoeg vertier, met speciale kinderactiviteiten. Kortom, een gezellig en heerlijk uitje voor de hele familie.

Let op! Voor een zondagsbrunch dien je te reserveren. Op brunches tijdens feestdagen en bijzondere dagen kan een toeslag gelden. 

Over De Bonte Wever
Laat je verrassen door de sfeervolle omgeving van het restaurant waar je heerlijk kunt lunchen of ontbijten. Centraal gelegen, nabij de A28 tref je De Bonte Wever Assen. Dit is hét sport- en evenementencentrum van het noorden. Verrassend compleet met een unieke 4-sterren all-inclusive hotelaccommodatie. Het complex biedt ontelbare mogelijkheden op zeer uiteenlopende gebieden. Voor welke gelegenheid dan ook; sportief, ontspannend, feestelijk of zakelijk. Je bent hier altijd aan het perfecte adres voor een heerlijk hapje en drankje!

Kijk voor meer informatie op www.debontewever.nl

Keuken
Lunchbuffet en brunchmogelijkheden

Speciale Wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Kindermenu

Heb je speciale wensen? Geen probleem, De Bonte Wever houdt hier rekening mee.

Openingstijden
Het lunchbuffet:
Maandag t/m zaterdag: 12.30 – 14.00 uur
Zondagsbrunch:
Iedere zondag: 11.30 – 14.00 uur

De Bonte Wever De Bonte Wever De Bonte Wever De Bonte Wever